AcasăOldEste vara rulotelor. Și Trump vrea să-și cumpere una

Este vara rulotelor. Și Trump vrea să-și cumpere una

Vânzările și închirierile RV ( Recreation Vehicle) sunt în plină expansiune în orașele americane, inclusiv Washington DC, deoarece oamenii  caută modalități sigure de a-și petrece  vacanța în timpul pandemiei de coronavirus.

Patruzeci și șase de milioane de americani intenționează să efectueze o călătorie în RV în următoarele 12 luni, conform concluziilor cercetătorului de piață Ipsos. Chiar și Donald Trump a sugerat că ar putea să renunțe la Air Force One pentru o călătorie RV la New York. „Cred că voi cumpăra un vehicul și voi călători cu prima noastră doamnă”, a declarat președintele la o conferință de presă Casa Albă. „E minunat, oamenii călătoresc. Și știți ce? Călătoresc în Statele Unite, în mașinile pe care le construiesc”. Entuziaștii spune că vechiculele de agrement prosperă din cauza preocupărilor de distanțare socială, în condițiile în care călătoriile cu avionul și trenul au devenit mai puțin atrăgătoare. „Probabil că nu vă veți infecta cu Covid-19 într-o pădure”, a spus Randall Smalley, CEO al Cruise America, companie care închiriază RV-uri, precizând că cererile clienților au crescut de două ori în ultimele două luni, comparativ cu perioada anului trecut. Creșteri au înregistrat și concurenții RVShare și Outdoorsy, în timp ce dealerii raportează că vânzările au săltat cu 170% în luna mai. „Stocurile noastre sunt acum la un nivel constant”, spune Michael Happe, directorul Winnebago Industries (un startup de închiriere RV), în timp ce Scott Kubly, fondatorul producătorului de rulote off-road Cabana,a declarat că este surpins de cât de mulți americani “doresc să pornească în excursii cât mai departe de casă”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger