AcasăOldEmisiunea „Vocea României” a fost scoasă din grilă. De ce a luat...

Emisiunea „Vocea României” a fost scoasă din grilă. De ce a luat PRO TV această decizie

Una dintre cele mai îndrăgite emisiuni, „Vocea României” a fost scoasă din grila postului Pro TV. Cu toate că emisiunea ar fi trebuit să fie difuzată în toamnă, conducerea postului a hotărât ca aceasta să se facă anul viitor.

Motivul invocat de producătorii emisiunii este că nu s-au putut organiza preselecțiile pentru noul sezon al emisiunii de talente musicale din cauza restricțiilor impuse de autorități în condițiile existenței pandemiei de coronavirus.

O situație asemănătoare s-a petrecut și la emisiunea-concurs „Românii au talent”, unde formatul acesteia a fost modificat pe ultima sută de metri.

Așadar, „Vocea României” se află în imposibilitatea de a mai fi realizată. Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

Potrivit producătorilor, „Vocea României” ar putea să revină în toamna anului 2021, când se vor putea organiza preselecții.

Vocea României este după „Românii au talent” cel mai urmărit reality show de talente din televiziunea din România. Formatul internaționat „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”, potrivit cancan.ro

author avatar
Silviu Dumitru
378 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger