AcasăOldCât câștigă Smiley pentru un sezon la „Românii au talent”? E vorba...

Cât câștigă Smiley pentru un sezon la „Românii au talent”? E vorba de sute de mii de euro

Ce a refuzat sa citeasca Smiley de pe prompter, referitor la Andra, a citit fara greturi Pavel Bartos! Scandal in Pro TV? De unde scandal?!

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, care a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin vocea și talentul său , dar și datorită momentelor amuzante din cadrul emisiunii Românii au talent de la ProTv, acolo unde, alături de Pavel Bartoș, a intrat în fiecare sezon în casele românilor.

Cât câștigă Smiley de la Pro TV?

Probabil de-a lungul anilor, mulți s-au întrebat cât câștigă Smiley într-un sezon de Românii au talent. Ei bine, avem răspunsul, iar suma este una pe care și-ar dori să o aibă fiecare român.

Smiley nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar, iar asta pentru că producătorii emisiunii de la ProTv îl răsplătesc pe măsură pe artist pentru munca depusă. Iar dacă pe lângă încasările de la Românii au talent, mai punem și câștigurile din muzică, am ajunge la o sumă cu foarte multe zerouri în coadă.

Pandemia de coronavirus nu l-a afectat pe Smiley

Este adevărat că în ultimele luni, Smiley nu a mai putut avea concerte, din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a forțat pe artiști să își anuleze toate contractele. Cu toate astea, cântărețul a avut un back-up care l-a salvat din punct de vedere financiar.

Este vorba despre emisiunea de talente care a avut finala vineri seară. Nimeni nu și-ar fi închipuit că salariile juraților de la PRO TV sunt atât de mari.

Mihai Petre, peste Smiley

Smiley primește nu mai puțin de 200 de mii de euro pe sezon la ProTv, o sumă extrem de mare, dacă ne gândim la salariile din România. Și nu e cel mai mare salariu de la Românii au talent. Se pare că Mihai Petre îl întrece pe artist din punct de vedere financiar.

Cele mai mari încasări de la masa juriului Românii au talent au fost, însă, ale Mihaela Rădulescu. Aceasta era plătită cu 250.000 de euro, pentru aparițiile dintr-un sezon.

author avatar
Elena Ionescu
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger