AcasăDIVERSEViața de noapte și nostalgia la Săptămâna Modei de la Milano

Viața de noapte și nostalgia la Săptămâna Modei de la Milano

Milano este gata să petreacă, cu prezentări de îmbrăcăminte pentru bărbați pentru primăvara și iarna viitoare, axate pe croiala inspirată de viața cluburilor de lux.

Dolce & Gabbana a revenit la elementele de bază: întreaga colecție a fost în mare parte dominată de negru. Cu toate că nu au fost prea multe bijuterii, look-urile nu au fost deloc simple. Designerii Domenico Dolce și Stefano Gabbana au creat ținute  cu gândul la ritmurile sincronizate de cluburi de la orele târzii din noapte.

O lumină stroboscopică a evidențiat sclipirile și strălucirile de pe haine, iar topurile transparente și tricotajele mulate au în evidență fizicul.

Machine Gun Kelly și cântărețul italian Blanco s-au numărat printre invitații din primul rând ai duo-ului de designeri.

Cea mai recentă colecție a lui Georgio Armani a trasat o hartă a orașului său adoptiv, Milano, cu modele care au parcurs perimetrul unei piste circulare, oferind o vedere de ansamblu a centrului istoric al capitalei modei.

De asemenea, Fendi a mizat pe ținute de seară, combinate cu nostalgia anilor 1970: paltoane elegante, pelerine asimetrice și mărgele de grafit.

Brandul franco-italian de îmbrăcăminte  K-Way a folosit imaginea Parisului ca fundal pentru a prezenta o nouă colecție, în timp ce face tranziția către un brand de lifestyle. „Vrem să fim creativi, vrem să fim funcționali, vrem să fim moderni”, a delaclarat pentru The National vicepreședintele Lorenzo Boglione, a cărui familie controlează compania mamă BasicNet.Noua colecție a inclus jachete puffer cropped în pliuri strânse, paltoane scurte cu cizme asortate,pantaloni și topuri matlasate.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
325 afisari

1 COMENTARIU

  1. Barbati adevarati aia din poza… Pariez ca au 27.432 de km la bord(la p00li in ga oz ma refer).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger