AcasăDIVERSEValoarea celei mai tinere milionare „self made”

Valoarea celei mai tinere milionare „self made”

Kylie Jenner are acum o avere netă estimată la 600 de milioane de dolari, în scădere de la 620 de milioane de dolari în 2021, potrivit unui nou indice al averii realizat de revista Forbes.

La fel ca mulți dintre cei mai bogați oameni din lume, Jenner, în vârstă de 24 de ani, și-a văzut valoarea netă diminuată în ultimul an, din cauza crizei ruso-ucrainene, a pandemiei Covid-19 și a volatilității piețelor bursiere.

Cu toate acestea, ea rămâne cea mai tânără persoană de pe lista anuală a revistei privind femeile care s-au realizat singure, cu un loc 41 în clasamentul general.

Bogăția lui Jenner provine din afacerea sa de make-up, Kylie Cosmetics. Ea a vândut 51% din companie conglomeratului multinațional de frumusețe Coty în 2020 pentru 600 de milioane de dolari. La momentul respectiv, tranzacția a evaluat afacerea la 1,2 miliarde de dolari. Jenner a câștigat 340 de milioane de dolari din vânzare.

Cea mai tânără membră a clanului Kardashian-Jenner, Kylie este sora vitregă a vedetei de reality-show Kim Kardashian și a jucat în serialul de televiziune Keeping Up with the Kardashians din 2007 până la ultimul sezon, în 2021.

Jenner și-a creat prima afacere la vârsta de 14 ani. Împreună cu sora ei Kendall, ea a lansat o linie de îmbrăcăminte, Kendall & Kylie, în colaborare cu brandul PacSun.

Câțiva ani mai târziu, ea a lansat ceea ce avea să devină Kylie Cosmetics, folosind, se pare, 250.000 de dolari din veniturile sale ca model.

Se pare că percepe de la branduri 1,5 milioane de dolari pentru o singură postare de susținere pe Instagram, potrivit platformei de marketing social media Hopper.

Printre celelalte femei care figurează pe lista Forbes se numără vedetele pop Rihanna, cu o avere netă estimată la 1,4 miliarde de dolari, și Taylor Swift (570 de milioane de dolari).

Miliardara Diane Hendricks, fondatoare a brandului de materiale de construcții ABC Supply, a ocupat primul loc pe listă, cu o avere estimată la 12,2 miliarde de dolari.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
789 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger