AcasăDIVERSEUn ceas, 425 de diamante galbene și un preț de 20 de...

Un ceas, 425 de diamante galbene și un preț de 20 de milioane de dolari

Jacob & Co a dezvăluit la Geneva, unul dintre cele mai scumpe ceasuri din lume, denumit în mod corespunzător Billionaire Timeless Treasure.

Prețul uluitor îl face o piesă de referință în mai multe feluri. Jacob & Co a petrecut trei ani și jumătate căutând pe tot globul diamante galbene de înaltă calitate –  uniformitate a culorii și strălucire –  pentru a le încorpora în ceas.

Diamantele galbene brute, care cântăreau 880 de carate, au fost remodelate cu minuțiozitate într-o tăietură Asscher, o simetrie aproape perfectă. Rezultatul final este reprezentat de 425 de pietre prețioase, cu nuanțele Fancy Yellow și Fancy Intense Yellow, cântărind peste 216 carate, dispuse într-o structură de aur.

Realizat inițial ca un proiect la comandă în 2015, primul Billionaire avea 239 de diamante tăiate în formă de smarald și un preț de 18 milioane de dolari.

Billionaire II a ridicat ștacheta și mai sus, cu 424 de diamante cântărind 161 de carate, în timp ce Billionaire III a fost alcătuit din 714 diamante albe tăiate baghetă și a fost produs într-o ediție limitată de 18 bucăți. În Billionaire III Diamonds and Rubies, marca a adăugat un strop de culoare designului, cu 134 de rubine montate.

Iar acum, Billionaire Timeless Treasure este o dovadă în plus a îndrăznelii experților din Geneva în materie de orologerie. “Astfel, am creat o piesă unică, care eclipsează orice alt ceas de înaltă bijuterie prin opulență, exclusivitate și calitatea diamantelor”, a precizat directorul executiv al Jacob & Co, Benjamin Arabov.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
743 afisari

6 COMENTARII

  1. Haoleo, daca isi pune posesoru’ si un lant gros la gat e chiar misto ….ceasu’ …de bun gust….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger