AcasăDIVERSESuveniruri unice și plimbări în Cadillac. Revine „Elvismania”

Suveniruri unice și plimbări în Cadillac. Revine „Elvismania”

La premiera de la Cannes, filmul biografic despre Elvis Presley, realizat de Baz Luhrmann, a fost ovaționat în picioare timp de 12 minute și a dat startul unui nou interes despre regele Rock ‘n’ Roll-ului, la 45 de ani de la moartea sa.

Acum, companiile încep să profite de această publicitate, site-ul de turism Booking.com oferind Ultimate Elvis Experience, un sejur special de două nopți la Guest House at Graceland, casa cântărețului din Memphis, Tennessee, în SUA.

Pachetul include tururi în culisele atracțiilor, cum ar fi Presley Motors Museum, plimbări cu șofer în limuzine Cadillac și vânzări de  chitare Gibson Epiphone cu tematică Elvis.

De asemenea, galeria de antichități din New Orleans, MS Rau, oferă suveniruri unice, inclusiv un inel gros din aur galben de 14 karate, încadrat cu o piatră albastră, care a fost purtat pe scenă de Presley și apoi dăruit bodyguardului Dave Hebler.

La prețul de 24.850 USD, se vinde cu certificat de autenticitate de la Hebler. Galeria îl descrie ca fiind „exagerat, dar rafinat în măiestria și proporțiile sale”, și spune că „încarnează stilul memorabil, care a  stabilit tendințele lui Elvis”.

Pe lângă bijuterii, este expus și un ceas din aur cu diamante, deținut cândva de Presley. Cu un preț de 496.000 de dolari, modelul Ebel, fabricat în Elveția, este încastrat cu  aur de 14K și are  un cadran pătrat înconjurat de 26 de diamante albe rotunde. În 1974, Presley i-a dat ceasul lui JD Sumner, un cântăreț american de gospel a cărui trupă a concertat împreună cu “The King” până în 1977.

author avatar
Radu Jacotă Redactor