AcasăDIVERSESurorile Hadid, vedetele Burberry la Londra

Surorile Hadid, vedetele Burberry la Londra

Burberry a revenit la prezentările de modă în direct după doi ani de absență indusă de pandemie, cu italianul Riccardo Tisci care a organizat un spectacol în  Central Hall Westminster.

Supermodelele Gigi și Bella Hadid au prezentat colecția toamnă/iarna 2022 în acordurile London Contemporary Orchestra.

“Colecția întruchipează eleganța Burberry, o eleganță și un lux britanic inconfundabil de mai bine de 130 de ani. Este important pentru mine să explorez tradiția acestei  case de modă și modul în care influențează viitoarele tendințe”, a spus Tisci. În 2018, designerul italian a fost numit director de creație al Burberry.

Carourile, imprimeul clasic al brandului, au fost principalul motiv de inspirație pentru fuste, rochii, compleuri și chiar cizme strâmte, cu toc înalt.

Catifeaua neagră și argintul au decorat unele creații. Celebrități precum Kate Moss, Naomi Campbell, Adam Driver, Anna Wintour și Carla Bruni au fost prezente pentru a viziona prezentarea de modă.

Surorile Hadid au anunțat deja pe Instagram că își vor dona o parte din câștigurile Săptămânei Modei pentru a sprijini contribuțiile umanitare în războiul din Ucraina.

Ultima prezentare de modă a Burberry a avut loc în timpul London Washion Week, în februarie 2020.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
357 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger