AcasăDIVERSESupermodelul Gigi Hadid, gazda petrecerii vedetelor la Londra

Supermodelul Gigi Hadid, gazda petrecerii vedetelor la Londra

Gigi Hadid a găzduit o petrecere glamour la care au participat o mulțime de vedete ale modei, inclusiv redactorul șef al British Vogue, Edward Enninful și fondatorul mărcii Self-Portrait, Han Chong.

Printre invitații de marcă prezenți la evenimentul care a avut loc la Chiltern Firehouse s-a numărat și redactorul-șef al revistei Vogue SUA, Anna Wintour, care a purtat o cămașă roșie cu flori, alături de ochelarii de soare care o caracterizează.

Au fost văzuți și tinerii căsătoriți Pixie Lott și Oliver Cheshire, precum și modelele Maya Henry și Georgia May Jagger.

Cântăreața Ellie Goulding a fost, de asemenea, obervată la petrecere, alături de modelul Sabrina Elba, soția actorului Idris Elba, și de fiica ei vitregă Isan Elba.

Alături de actrițele Mj Rodriguez, Bukky Bakway, designerul Harris Reed, și modelele Aweng Ade-Chuol, Devon Ross și Ella Richards. Cei mai mulțti dintre invitați au purtat ținute de la Self-Portrait.

Hadid  este vedeta celei mai recente campanii ale mărcii, care a fost dezvăluită la începutul acestei săptămâni, cu imagini pentru colecția de toamnă/iarnă la New York.

Gigi Hadid are o avere personală estimată la 29 de milioane de dolari, a anunțat luna mai că își va deschide propria linie de îmbrăcăminte și a câștigat 9 milioane de dolari în 2021 de pe urma colaborărilor cu Guess, Tom Ford, Balmain, Missoni, Moschino  Isabel Marant și Tommy Hilfiger.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
400 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger