AcasăDIVERSESuperlimuzina Mercedes cu design Louis Vuitton

Superlimuzina Mercedes cu design Louis Vuitton

Moștenirea designerului Virgil Abloh – decedat anul trecut – continuă, odată cu lansarea unei limuzine Mercedes în ediție limitată.

Noul model Maybach S-Class S680 – vor fi disponibile doar 150 de exemplare – a  fost conceput de fostul director artistic de îmbrăcăminte pentru bărbați la Louis Vuitton în parteneriat cu directorul de design al Mercedes-Benz, Gorden Wagener.

Mașina prezintă o combinație unică de culori – negru obsidian și auriu. În interior, standardele de măiestrie ale designerilor de modă de lux prevalează împreună cu o schemă identică în două tonuri.

În configurația cu patru locuri, volanul, ușile, tabloul de bord și tavanul sunt căptușite cu piele Nappa neagră.

Un logo Mercedes-Maybach și Virgil Abloh este inscripționat pe consola centrală și tetiere, iar interfața de utilizator personalizată conține imagini de profil decorate cu accesorii fashion,  în omagiu adus regretatului designer.

De asemenea, clienții Maybach by Virgil Abloh primesc și o colecție de îmbrăcăminte stradală asortată, creată de brandul Off-White al fostului designer. Aceasta cuprinde tricouri, pulovere, hanorace, dar și mănuși din piele de căprioară.

“Virgil Abloh a fost un talent autentic și un pasionat al mașinilor. Toți cei de la Mercedes-Benz l-au admirat enorm. Viziunea sa este o oportunitate de a redefini cum arată o colaborare între modă și lumea automobilelor”, a spus Gorden Wagener.

author avatar
Radu Jacotă Redactor