AcasăDIVERSEPartidul Sulfuroșilor a fost penetrat de Serviciile Secrete Marțiene

Partidul Sulfuroșilor a fost penetrat de Serviciile Secrete Marțiene

Colonelul Abu Salem, transfug marțian, a dat un interviu incomod postului de televiziune HNW 8 TV, chiar acum două minute, pe puntea unui vapor fantomă. Între timp, cometa Gorgias 567 a ras suprafața plenetei Saturn stârnind valuri electromagnetice care au măturat emisiile fotonice venite dinspre Soare producând bulversări politice esențiale pe Venus.

Colonelul Abu Salem afirmă că Partidul Sulfuroșilor, care conduce de mai bine de două mii de ani planeta Nibiru, a fost penetrat în adâncime, lateral și exponențial de Serviciile Secrete Marțiene. Analistul politic James Colburn, de la Universitatea de Studii Politice din Sidney, opiniază chiar acum, pe o rețea de socializare galactică, despre acest interviu, considerând că este vorba despre o manipulare grosieră. Guvernul Global de pe Terra are legături solide cu Partidul Sulfuroșilor, legătura fiind determinată de unele evenimente spațiale petrecute în urmă cu cinci sute de ani. Unele holograme de pe planeta Venus au intervenit în timpul emisiunii, acuzându-l pe colonel de manipulare. Hologramele au fugit dintr-un laborator atomic de pe Lună și sunt căutate de Poliția Galactică pentru pretinse acte de corupție. Se pare că între analistul politic James Colburn și aceste holograme ar exista unele legături secrete, hologramele nefiind străine de mașinațiunile prin care respectabilul analist politic a ajuns să obțină o catedră la Universitatea de Studii Politice din Sidney.

Noi credem că Guvernul României, condus de Marcel Ciolacu, n-ar fi străin de toată mișcarea. Mai ales că Grindeanu îi suflă-n ceafă lui Ciolacu la Președenția PSD! Evoluția cometei Gorgias 567 bruiază comunicațiile noastre și e posibil, de fapt, ca emisiunea postului de televiziune HNW 8 TV să fie transmutată, în realitatea noastră posibilă, de un val electromagnetic turbionar. Lesne de înțeles că unii jurnaliști spațiali au încercat să afle dacă Universitatea de studii Politice din Sidney există cu adevărat și dacă Sidney este totuna cu orașul Sidney care plutește de ceva vreme pe deasupra Australiei. Peste câteva minute vom avea un răspuns cât de cât clar pentru că dronele noastre de mare viteză gravitează deasupra continentului african care s-a deplasat înspre nord acum câteva sute de ani făcând Japonia să migreze tocmai în Oceanul Atlantic. Partidul Sulfuroșilor dă chiar acum o dezmințire oficială, încercând să liniștească Guvernul Global de pe Terra. Președintele partidului, Olian Bo, afirmă că a existat o încercare de penetrare, pusă la cale de Serviciile Secrete Marțiene acum câteva secole.

Un agent cibernetic, pervers și bine antrenat, a reușit, temporar, să se substituie secretarului general al partidului luând niște decizii care au stupefiat întreaga lume politică de pe Nibiru. Dar, în cele din urmă, agentul a fost anihilat și secretarul general al partidului a fost recuperat. Există însă serioase semne de întrebare. Colonelul Abu Salem pare imperturbabil, vorbește în continuare despre aceste evenimente. Cele trei urechi ale lui, stacojii și fremătătoare, par să fie de fapt niște antene speciale cu care colonelul comunică în subspațiu. Cum războaiele hibride s-au înmulțit în galaxia noastră, e posibil ca acest interviu să fie de fapt avanpremiera unui astfel de război devastator și nimicitor.

Guvernul Global de pe Terra pare să nu fie pregătit pentru așa ceva. Primul Ministru e prins în tot felul de mișculații politicianiste pe continentul Euro-American iar ministrul de externe doarme în papuci. Asta e, cam asta ar fi, vă spun exact cum stau lucrurile. Vă spun exact cum stau lucrurile și mă uit în vitrina magazninului de pantofi lângă care m-am oprit să vizualizez ultimele știri stelare și să-mi admir, plin de încântare, cele trei urechi stacojii. Ei, bine, chiar în clipa asta Emmanuel Macron coboară cu drona franceză oficială pe strada asta ca să-i zică vreo două lui Trump. Trump? Care Trump? Uite-l colo, tipul ăla care se giugiulește în intersecția Est-Vest cu marțianca aia din Serviciile Secrete Marțiene.

author avatar
Ovidiu Bufnilă Editorialist
My name is Ovidiu Bufnilă. It's a name like any other name. Neither more important nor less important.