AcasăDIVERSERevenirea supermodelelor: Calendarul Pirelli 2023

Revenirea supermodelelor: Calendarul Pirelli 2023

Supermodelele revin în prim-plan în calendarul Pirelli 2023, cu nume mari din lumea modei, printre care Bella Hadid, Cara Delevingne și Karlie Kloss, care au fost fotografiate  de Emma Summerton pentru noua ediție.

Intitulat „Love Letters to the Muse” („Scrisori de dragoste către muză”), calendarul Pirelli 2023 prezintă de această dată doar modele după un mix de actori, sportivi, activişti alte celebrităţi în ediţiile precedente, care s-au îndepărtat de fotografiile din trecut cu femei îmbrăcate sumar, pentru a se orienta spre teme mai artistice.

Potrivit Reuters, Summerton a fotografiat 14 modele pentru cea de-a 49-a ediţie a calendarului, cunoscut sub numele de „The Cal”, fiecare întruchipând o muză diferită, pentru care cei de la Pirelli au declarat că au o “afinitate strânsă”.

Kloss, care este și programatore IT, o portretizează pe „The Tech Savant”, în timp ce Delevingne, cunoscută și ca actriță, este „The Performer”.

Emily Ratajkowski, care şi-a publicat colecţia de eseuri de debut anul trecut, este „The Writer” („Scriitoarea”), iar modelul şi atleta Lauren Wasser, căreia i-au fost amputate ambele picioare după ce a suferit un sindrom de şoc toxic, este „The Athlete” („Atleta”).

„Pentru Calendar, am vrut să mă întorc la rădăcina etimologică a cuvântului „muză”. Muza a reprezentat inițial sursa, nu doar inspiratoare, ci și posesoare de talente în literatură, știință și artă”, a declarat Summerton. “Ideea mea a fost să celebrez aceste femei extraordinare și să creez o lume în care să le reprezint.”

Alte modele fotografiate pentru ediția 2023 sunt Ashley Graham, He Cong, Precious Lee, Lila Moss și Adut Akech.

Publicat pentru prima dată în anii 1960, calendarul Pirelli are un tiraj limitat și este, de obicei, dăruit clienților producătorului italian de anvelope.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
792 afisari

5 COMENTARII

  1. Dar ce simbolizeaza tipa cu coarne si mina pe zavor ca de la o poarta a iadului? Inainte Pirelli facea calendare sexy cu cele mai tari manechine fara simbolistica satanista, acu vad ca e in trend..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger