AcasăDIVERSERevelion virtual în Times Square

Revelion virtual în Times Square

În contextul pandemiei de Covid-19, festivitățile de Anul Nou se vor desfășura fără mulțimea de oameni care se reunea în mod tradițional în celebra piață din New York.

Într-un teaser al evenimentului din 31 decembrie, Times Square Alliance a anunţat că punctul culminant al festivităţii, coborârea globului din cristal pentru a marca trecerea în anul 2021, va fi un eveniment virtual pentru publicul larg, cu excepţia unui număr limitat de persoane care vor avea privilegiul de a fi prezente la faţa locului, respectând normele de distanţare socială. Preşedintele Alianţei, Tim Tompkins, le-a promis spectatorilor ”elemente virtuale, vizuale şi digitale semnificativ de noi şi amplificate”.

Festivităţile de Anul Nou din Times Square sunt printre cele mai mai grandioase din lume, atrăgând în mod obişnuit circa un milion de persoane și  peste un miliard de telespectatori urmărind globul luminos care coboară din vârful clădirii One Times Square la miezul nopţii. “Oameni din toate colţurile lumii sunt pregătiţi să se alăture newyorkezilor pentru a întâmpina Anul Nou prin coborârea celebrului glob din cristal. Un nou an înseamnă în nou început şi suntem încântaţi să sărbătorim”, a declarat primarul Bill de Blasio. Nu au fost precizate multe din detaliile evenimentului și conținutul show-ului transmis în direct, însă Times Square Alliance a promis că va celebra ”spiritele curajoase şi creatoare” care au ajutat oamenii să traverseze un an pe care mulţi ar prefera să îl dea cât mai curând uitării. ”Nu e nevoie să reamintim nimănui care a fost ştirea principală a anului 2020 până în acest moment: COVID-19 şi o mulţime de crize economice şi climatice”, a spus Tim Tompkins.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger