AcasăDIVERSERestaurantul “Mâncați și crăpați”, victimă a propriului succes

Restaurantul “Mâncați și crăpați”, victimă a propriului succes

“On ferme” (Am închis) a anunțat pe Instagram proprietarul localului   parizian „Mangez et cassez-vous”. Motivul? Sunt prea mulți clienți, iar echipa sa nu mai face față. Un tun comercial.

Cumva explicabil: restaurantul, a cărui notorietate a crescut de zece ori în ultimele zile după publicarea unui videoclip pe rețeaua de socializare Tik Tok, anunța că vinde cinci rețete de burgeri la prețuri care sfidează orice concurență: de la 2,50 la 2,90 euro, potrivit AFP. “Structura noastră este foarte mică și nu vrem să așteptați o oră sau două la coadă, așa că preferăm să închidem restaurantul pentru o perioadă nedeterminată de timp, încercând să facem unele ajutări”, a spus managerul Aniss Messadeck.

„Mangez et cassez-vous” s-a deschis la sfârșitul lunii iunie în arondismentul 11 și  a avut un succes instantaneu, deoarece un burger bun în Paris nu coboară sub 10 euro, exceptând multinaționalele. Bucătarii au explicat că materiile prime sunt ieftine, iar costul de producție este “probabil mai mic”. Clipul de promovare a fost urmărit de 3 milioane de utilizatori, iar reputația snack-barului a crescut după ce un alt videoclip a fost urcat pe you tube de un cunoscut grup „food vlogger”. În plus, rețetele de burgeri au ajuns și pe Tripadvisor, unde din 18 recenzii, 15 le-au considerat „excelente”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
828 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger