AcasăDIVERSEPrimul Bombardier Global 5500, luat de o firmă privată de zbor

Primul Bombardier Global 5500, luat de o firmă privată de zbor

O firmă privată de zbor tocmai a preluat primul Bombardier Global 5500, un avion de 46 de milioane de dolari care poate zbura aproape 7.000 de mile.

ExecuJet a fost primul care a preluat cel mai nou jet privat Bombardier, Global 5500, chiar luna trecută. O versiune îmbunătățită a Global 5000, cel mai nou membru al acestui tip de aeronave are o rază de acțiune și o viteză mai mare,  într-un moment în care avioanele cu rază lungă sunt în vârf de popularitate. Aeronava Global 5500 este dotată cu o cabină uimitor de largă, design interior rafinat, motoare puternice și tehnologie de vârf pentru o experiență de zbor intensă.

Producătorul canadian a introdus noi motoare Rolls-Royce pentru Global 5500 și i-a oferit, de asemenea, cele mai noi produse pentru interiorul cabinei și o punte de comandă extrem de avansată. Deși este posibil să nu fie cea mai mare, este totuși un upgrade masiv de la predecesorul său.

Aeronava va zbura între orașele Sao Paulo, Paris, Moscova și Los Angeles.

Firma elvețiană ExecuJet are onoarea de a fi prima care conduce noul Global 5500, folosindu-l pentru operațiuni private cu sediul la Zurich.

Pe fondul pandemiei COVID-19, angajații Bombardier au demonstrat flexibilitate și dăruire pentru a permite finalizarea Global 5500. S-au luat măsuri extraordinare pentru protejarea angajațiilor și cliențiilor împotriva virusului și, pe măsură ce activitățile de producție se reiau în întreaga lume, Bombardier își va menține noile protocoale stricte pentru siguranța și excelența operațională.

author avatar
Nicoleta-Mirela Pirvu
687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger