AcasăDIVERSEPremiera mondială "Top Gun: Maverick": Tom Cruise, cu elicopterul pe covorul roșu

Premiera mondială „Top Gun: Maverick”: Tom Cruise, cu elicopterul pe covorul roșu

Un desant cu stil: Tom Cruise a pilotat un elicopter cu care a aterizat pe portavionul american USS Midway în San Diego, California,  o apariție spectaculoasă pe covorul roşu la premiera noului său blockbuster.

Starul de la Hollywood a povestit că realizarea acestui film a fost o situaţie „acum sau niciodată”. Pelicula „Top Gun: Maverick”, care vine la 36 de ani după lansarea filmului de succes din 1986, urmează să fie lansată în cinematografe pe 27 mai. În această producţie, Cruise revine în rolul aviatorului american Pete Mitchell „Maverick”.

Printre vedetele din distribuţie se numără Miles Teller, Jennifer Connelly, Monica Barbaro, Val Kilmer, Jon Hamm şi Glen Powell.

“Top Gun a fost o experiență grozavă, iar ceea ce a devenit pentru public şi pentru generaţii e ceva ce nu mi-aş fi putut imagina niciodată la acel moment. Filmul înseamnă foarte mult pentru mine, pentru cariera mea, pentru studio şi pentru public”, a precizat Cruise care a lăudat echipa de filmare pe care a descris-o drept „un grup foarte talentat”.

„Dacă Tom n-ar fi fost instructorul nostru de zbor, mentorul nostru, prietenul nostru, nu aveam cum să reuşim aşa ceva. Tom este Maverick în viaţa reală, este cât se poate de cool.  Ceea ce îl face special este că vrea ca toată lumea să câştige. Te uiţi la acest film şi vezi că fiecare personaj câştigă, toată lumea arată bine. Nu e vorba niciodată despre el, ci despre produsul final”, a spus Glen Powell

author avatar
Radu Jacotă Redactor
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger