AcasăDIVERSEPolitica pandemiei  și activismul climatic –două belele cu aceeași agendă

Politica pandemiei  și activismul climatic –două belele cu aceeași agendă

Ambele mișcări au lideri și purtători de cuvânt faimoși, adesea construiți de presă, ambele creează frica de sfârșit de lume. Dacă nu purtăm mască ar trebui să mergem la închisoare și tot acolo ar trebui duși  și cei care nu cred în încălzirea globală.

În afară de politicieni, mișcarea climatică îl folosește în SUA pe  Al Gore (ecologist declarat,  fost partener de conducere a lui Bill Clinton) la care se adaugă activista  Greta Thunberg, în timp ce evangheliștii COVID sunt doctorii Anthony Fauci și Deborah Birx. Cel puțin ultimii doi, pe hârtie, au experiență în domeniile lor, spre deosebire de primii, care sunt experți auto-creați cu foloase pe măsură. Axioma, „urmează banii” se aplică ambelor cruciade. Industria climatică a fost o vacă în numerar pentru cei aflați în partea politică corectă a dezbaterii, comentează în American Thinker medicul și scriitorul Brian. C. Joondeph.

Subvențiile guvernamentale circulă în mod liber către companiile de energie ecologică, adesea pentru a face campanii donatorilor politici. E de notorietate scandalul companiei de panouri  solare Solyndra care a obținut un împrumut de 535 de milioane de dolari susținut de guvernul Obama, după care a dat faliment. Banii contribuabililor s-au împărțit în campania democraților. Gore a adunat sute de milioane din investiții ecologice și credite de carbon. Fostul vicepreședinte democrat are  un conac de 10.000 de metri pătrați, care consumă de peste 21 de ori media gospodăriei din SUA de energie electrică. Și Prințul Charles, ecologist britanic de viță nobilă, a zburat 16.000 de mile în doar 11 zile pe trei avioane private și un elicopter înainte să se poarte cu Greta Thunberg la Davos la o conferință climatică.

Bani o să vină și în lumea virusurilor – așteptatele vaccinuri au potențiale de vânzare de sute de  miliarde de dolari. Aidoma companiilor famaceutice. Atât pandemia cât și încălzirea globală se bazează pe  modele. Cele climatice preziceau creșterea nivelului oceanelor , orașe inundate sau furtuni apocaliptice. Nu s-au confirmat. Modelele de virus au prezis 2,2 milioane de morți în SUA – departe de realitate. Dar atât clima cât și Covid merg de minune cu ceea se cheamă control guvernamental, economic și social. De la isteria “electrificării” auto, până la tranzacții Green New Deal. De la obligativitatea de a purta o mască, la undă verde pentru  adunarea a sute de mii de anarhiști liberi- mitingurile BLM –  să distrugă societatea americană, jelindu-l pe George Floyd. Atât mișcările climatice, cât și COVID împărtășesc aceste caracteristici – ipocrizie și isterie, modele și bani, frică și profeți falși și inevitabilitate. Așa începe și dictatura.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
151 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum adica” a zburat 16.000 de mile în doar 11 zile pe trei avioane private”? Vrei sa scrii ca a zburat CU 3 avioane!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger