AcasăDIVERSEPe două roți: BMW, cel mai puternic “hyper roadster”

Pe două roți: BMW, cel mai puternic “hyper roadster”

M: o literă din alfabet pe care iubitorii și pasionații de mașini o cunosc foarte bine. Dacă cele mai sportive modele BMW se afișează cu mândrie de multă vreme datorită departamentului Motorsport, și motocicletele producătorului german se implică în acest demers.

S1000R „standard” nu este suficient? Asta pare să ne spună BMW Motorrad. Noul M1000RR calcă pe urmele predecesorului său, cu un aspect pentru 2023 și mai dinamic și orientat spre performanță.

Două nuanțe de albastru, alb și roșu se încrucișează pe rezervorul și semi-carena motocicletei. Dar motorul este piesa de rezistență: 999 centimetri cubi, 4 cilindri și nu mai puțin de 210 cai putere pentru 199 de kilograme. M1000RR este cel mai puternic hyper roadster de pe piață, cu 2CP mai mult decât marele rival Ducati 1100 Streetfighter V4.

Toată această cavalerie poate conta pe suita electronică de ultimă generație a BMW Motorrad, cu 4 moduri de conducere Rain, Road, Dynamic și Race, precum și 3 moduri Race Pro configurabile.

Măsurile de siguranță sunt, de asemenea, prezente: control al tracțiunii, sistem antiderapant, asistență la asistență la frâne etc. Totul este gestionat de pe ecranul TFT de 6,5 inch.

Prețul pornește de la 23.000 de euro, cu încă 5.550 pentru pachetul M Competition.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
493 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger