AcasăDIVERSEParis Fashion Week: Louis Vuitton merge pe mâna lui Pharrell Williams

Paris Fashion Week: Louis Vuitton merge pe mâna lui Pharrell Williams

Debutul starului Pharrell Williams la Louis Vuitton este cel mai tare bilet la Săptămâna Modei de la Paris, care începe marți. Numirea este văzută ca un moment important în evoluția industriei de miliarde de dolari.

Renumitul muzician, DJ și producător preia funcția de director de creație al faimoasei mărci franceze, sperând să profite de orientarea spre streetwear din SUA, care a ajutat-o să obțină anul trecut, pentru prima dată, venituri de peste 22 de miliarde de dolari.

Williams, în vârstă de 50 de ani, a oferit un teaser pe rețelele de socializare, împărtășind o fotografie cu el însuși în fața Muzeului Orsay, în care apare un afiș gigantic cu Rihanna, însărcinată și purtând câteva genți Louis Vuitton colorate.

„Este fără precedent pentru o marcă de acest nivel – un designer care vine cu o primă campanie de îmbrăcăminte pentru bărbați în care apare o femeie”, a declarat Pierre Alexandre M’Pele, editor al GQ France.

Williams se confruntă cu o provocare majoră: înlocuirea regretatului designer Virgil Abloh, care a insuflat tendința streetwear la Louis Vuitton înainte de moartea sa tragică și timpurie din cauza cancerului, în 2021.

Dar Williams a fost mult timp o senzație pe covorul roșu, cunoscut pentru ținutele îndrăznețe care depășesc cu mult stilul obișnuit al hip-hop-ului, precum și pentru o serie de colaborări cu Chanel, Moncler și Tiffany – precum și cu Louis Vuitton. Iar debutul său vine în momentul în care moda masculină pare a fi cel mai profitabil sector al industriei.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger