AcasăDIVERSEO femeie a făcut prăpăd într-un magazin, spărgând sute de sticle cu...

O femeie a făcut prăpăd într-un magazin, spărgând sute de sticle cu băuturi. Urmările dezastrului! – VIDEO

O femeie a făcut prăpăd într-un magazin, spărgând sute de sticle cu băuturi. Urmările dezastrului! - VIDEO (foto. captură youtube)

A lăsat un adevărat dezastru în urma ei, după ce a intrat într-un supermarket din Marea Britanie și a făcut țăndări sute de sticle cu băuturi alcoolice.

Aparent fără să scoată o vorbă și nici să-i pese ce sticle îi pică în/din mână și pe ce raft erau așezate, femeia – care apare în imagini purtând un hanorac gri, cu glugă și pantaloni nuanță muștar – a pus la pământ, în decurs de cinci minute, cel puțin 500 de recipiente cu diverse băuturi, din câte a estimat un martor citat de The Mirror.

Că au fost pline cu bere, cu vin sau alte băuturi spirtoase, sticlele intrate în vizorul femeii au acoperit podeaua magazinului din Stevenage, Hertfordshire mai ceva ca un covor.

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază și s-a încheiat după ce un agent de pază a reușit, în cele din urmă, să o imobilizeze și să o scoată din magazin. Nu a fost singurul care încercase să intervină. ”Un bărbat i-a spus să se calmeze și a aruncat o sticlă cu gin care l-a lovit în picior”, a povestit martorul, pentru publicația britanică.

Femeia a fost arestată. Nu e clar ce anume a făcut-o să aibă asemenea reacție.

author avatar
Cristina Stefan