AcasăDIVERSENoul lider în box-office. „Thor: Love and Thunder” a adunat 143 de...

Noul lider în box-office. „Thor: Love and Thunder” a adunat 143 de milioane de dolari

Cel de-al patrulea episod din saga „Thor: Love and Thunder” a dat lovitura în cinematografele din America de Nord în acest weekend, detronând pelicula ”Minions: The Rise of Gru” din fruntea clasamentului, potrivit Exhibitor Relations.

Pelicula, regizată de neozeelandezului Taika Waititi, a obţinut încasări de 143 de milioane de dolari în cinematografele din SUA şi Canada de la lansarea sa vineri, în creştere faţă de precedentul episod al francizei Marvel.

A depăşit cu mult „Minions: The Rise of Gru”, care a avut premiera săptămâna trecută şi care a avut încasări de 45,5 milioane de dolari în acest weekend şi un total de 210 milioane de dolari de la lansare.

Blockbusterul „Top Gun: Maverick”, aflat pe locul al treilea, continuă să aibă performanţe bune în cea de-a şaptea săptămână de prezenţă în cinematografe, cu încasări de aproximativ 15,5 milioane de dolari începând de vineri.

De la lansare, continuarea  ”Top Gun”, realizată după 36 de ani de la filmul original, a obţinut 597 de milioane de dolari.

“Elvis” a coborât pe poziția a patra, cu încasări de 11 milioane de dolari după trei săptămâni de proiecții.

„Jurassic World Dominion”, al şaselea episod din cunoscuta serie cinematografică dedicată dinozaurilor, se clasează pe locul al cincilea, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

Topul 10 din din box office-ul nord-american este completat de “The Black Phone” (7,6 milioane de dolari), ”Lightyear” (2,9 milioane de dolari), ”Marcel the Shell with Shoes on” (340.000 de dolari), ”Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (262.000 dolari)  și ”Mr. Malcolm’s List (245.000 dolari).

author avatar
Radu Jacotă Redactor
242 afisari

4 COMENTARII

  1. nu, merci, nu o sa ma uit la filme facute cu vaccinati. cine vrea sa se uite, bine ca sunt buni la box office, eu nici pe gratis nu m-am uitat la filmele astea puerile facute pentru intarziati social, niste copii mai mari, cu probleme grave de discernamant
    sunt filme pentru prosti toate astea Marvel, am incercat mai demult dar nu le pot urmari la cat de tampite sunt, dar pt cei cu intelect scazut si nevoia de a fugi in nu stiu ce poveste cu supereroi, facute ca pentru prosti, daca le place, macar sa aiba si ei o bucurie

  2. ce tare, se dau mari eroi si nu au fost in stare sa spuna nu la vax desi nu il doreau. Chris Hemsworth nu l-a vrut dar a luat Pfizer cu cerere speciala (cica i-a fost frica de astra zeneca si a trebuit sa ceara dispensa sa faca Pfizer ca cica era ala bunul), dar a refuzat sa faca propaganda guvernului pt ca este in statul antivax din Australia si de frica si sa nu ii supere pe pasionatii de fitness, in targetul lui
    adica cu fundul in doua luntriii, mare erou… NU

  3. am urmarit starurile vaccinate, deocamdata multi au patit diverse: Celine Dion, Ray Liotta, Sandra Bullok, Brad Pitt, Justin Bieber si sotia, Jenna Jameson star porno sper ca am scris corect, au mai murit cativa multi austyralieni, si nenea asta care are bani destui nu a putut sa refuze niste joburi… unii le si merita
    Cei care nu aveau ce pune pe masa copiilor… altceva si ma rog sa fi primit doze bune random

  4. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne pe ioana2015@hotmaol.com .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger