AcasăDIVERSENoua Ordine Mondială, instaurată de alianța guverne-corporații

Noua Ordine Mondială, instaurată de alianța guverne-corporații

Unul dintre cele mai enervante aspecte legate de măsurile actuale luate în pandemie este insistența cu care ni se transmite că totul este făcut „pentru binele nostru”, iar guvernele și corporațiile farmaceutice se comportă precum niște părinți grijulii, dar duri doar fiindcă noi, cetățenii, nu am fost ascultători. Aparent, „mama” și „tata” sunt îngrijorați de „sănătatea” noastră. Dar, oare sunt, într-adevăr? Că mulți văd altceva.

Grija guvernelor lumii nu este despre problemele de sănătate mintală și creșterea alarmantă a sinuciderilor în rândul adolescenților, cauză directă a „lockdown-urilor” din 2020. Nici despre oamenii în vârstă care nu și-au putut vedea copiii din străinătate de peste doi ani și suferă de singurătate. Grija lor nu-i pentru persoanele care, de teamă să nu contracteze virusul SARS-CoV-2, nu au mers la spital pentru a trata alte afecțiuni grave de sănătate și au murit acasă. Nicio lacrimă, niciun gând îndreptat spre cei care au murit din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor.

Cele 3 obiective urmărite

Nimic din toate astea, grija guvernelor e doar „Covid-19” și mai ales continuarea firului epic al acestei povești de groază. Atâta timp cât reușesc să implementeze „pașapoartele verzi”, „aplicațiile de urmărire” și „societatea fără numerar”, guvernelor și corporațiilor care le/ne conduc nu le pasă de nimic altceva.

De zeci de ani, multinaționalele și-au întins tentaculele în toată lumea, iar azi omenirea a ajuns într-o formă de sclavie capitalistă, pentru atingerea țelurilor financiare (și nu numai) ale unui grup restrâns ce controlează lumea. Corporațiile, de orice fel, de la Big Pharma la Big Tech, nu urmăresc decât vânzarea produsului, nu bunăstarea societății.

Când absurdul învinge logica

Din păcate, nu doar guvernele și marile companii calcă în picioare drepturile oamenilor. S-a ajuns să facă acest lucru și instituțiile de cultură, acele oaze de libertate în exprimare spre care, de secole, lumea alerga ori de câte ori căuta un loc să evadeze. Supus decretelor date de autoritățile centrale sau de teama pierderii finanțării, mai toate instituțiile de cultură (teatre, muzee, biblioteci) sunt acum parte integrată în desfăvârșirea mega-planului „Noua Ordine Mondială”.

De exemplu, în SUA, Orchestra Simfonică din Baltimore interzice accesul tuturor persoanelor nevaccinate, inclusiv pentru copiii sub 12 ani care, din motive legale, încă nu sunt vaccinați. Nici măcar vizitatorii veniți cu un test Covid negativ nu sunt lăsați la concerte și spectacole, accesul este permis doar celor cu „pașaport Covid”.

Ultima soluție

Și acesta este doar un exemplu legat de „noul normal” ridicol și nemilos la care suntem supuși. Totul, în numele sănătății noastre, ni se spune. Dar, dacă, într-o bună zi, omenirea ar decide  să nu mai poarte măști?! La unison. Nu pe străzi, nu în restaurante, nu în magazine, nu la evenimente sportive, pur și simplu nicăieri! Și asta împotriva tuturor ordinelor dictate de cam toate cele 193 de guverne membre ONU.

Cum se face că lumea nu reacționează, deși cam toți înțeleg că ceva nu-i în regulă? Poate că este pur și simplu disonanță cognitivă, știi că e teribil de greșit, dar zona ta de confort nu-ți permite să recunoști asta. La fel a fost și în cazul celui de-Al Treilea Reich, care a pregătit tirania lui Hitler. Restul e deja istorie.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
9.474 afisari

15 COMENTARII

  1. Foarte bine punctat, bravo celor care au curajul sa vorbeasca si nu se supun dogmelor impuse

  2. Totuși, nu înțeleg de ce ne invrajbim unii impotriva altora…. Poate că este necesara o „pauza” în care sa reflectam…. Poate găsim o soluție… E trist, ca uitam sa fim oameni…

  3. Anonim, nu neaparat ne invrajbim noi intre noi, unii impotriva altora, dar ne invrajbesc EI, asa-zisa „Elita”, care, avand la dispozitie finante fara limita, varsa pripaganda non-stop prin presa si radio-tv controlate de ei in care, non-stop, invrajbesc pe vaccinati contra nevaccinatilor. Spalarea pe creier a ajuns la niste cote inimaginabile, de aia astia trag tare cu „Divide et impera”, tocmai ca sa nu se poata crea mase mari de oameni care sa ii trezeasca pe ceilalti, astfel incat planurile lor sa fie date peste cap. Tare mi-e teama ca vor reusi!

  4. Dragi mei Daci nu incercati sa va pierdeti ,ci gasiti in Eul vostru ceva creativ ce ar putea sa-l ajute si pe cel de aprope dar si pe cel care nu poate ,mai concret toata experimente de Viata care o aveti in care : VA TINUT IN UNITATE, IUBIRE,CREDINTA SI CURATENIE , DARUITI-O Ssi celor ce nu pot nu au sau din motive diverse de autodistrugere nu inteleg ,si asa cred ca Vom Fauri, CREA O DACIE UNITA IN : CURATENIE INTELEPCIUNE SI CREDINTA IN IUBIRE asa sunt sigur ca vom putea trece de tot si toate si nu ne vor DEZBINA NICICAND!!!

  5. Tampitii aia din elitele globaliste stiu ca totul e ca un butoi de pulbere, mai ales ca in maretele democratii din Afrika, Asia si America se Sud nu prea exista virusul chinezesc, pe aia ii doare fix in bostan de ce tot zic miliardarii aia ipocriti de Bezos, Branson si Musk, plus ne-lipsitul Kill Gates !! Scapa cine si care poate, si aia e, restul e numai propaganda nazista-progresista, la care numai naivii si idiotii utili mai pun botul, mai ales aia vaxxinati in cap !!

  6. Ai uitat sa adaugi presa probabil din solidaritate profesionala.De fapt ea este raul suprem.

  7. Corect; altfel nu poate fi interpretata nabunia colectiva care a cuprins toate guernele lumii care dau aceleasi directive, toate impotriva individului. Parca e un singur cap deasupra tuturor care scoate aceste ” idei marete”. Noi suntem mamaligari, dar altii? De ce n u reactioneaza?

  8. Soluția,oameni buni,este natura lăsată de Dumnezeu, oxigenul,aerul proaspăt oferit de verdeața care ne înconjoară, și noi România nu ducem lipsă de așa ceva. Atâta timp cît mai există floră și faună pe tera nu ne e frică. RETRAGEREA ÎN MIJLOCUL NATURII E SOLUȚIA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger