AcasăDIVERSE„Nostradamus cel viu” are predicţii sumbre pentru 2024. Prima dintre ele s-a...

„Nostradamus cel viu” are predicţii sumbre pentru 2024. Prima dintre ele s-a adeverit deja

Tehnologia IA, între hype și previziuni sumbre

Un bărbat care se autointitulează „Nostradamus cel viu” și care spune că este medium a făcut previziuni pentru 2024. El este Athos Salome, un parasiholog bazilian.

Bărbatul a devenit celebru după ce a prezis, în 2012, pandemia de Covid ce s-a declanşat în 2020.

Prima predicţie s-a adeverit deja

Brazilianul în vârstă de 37 de ani a prezis corect că vom avea „trei zile de întuneric” ca o eclipsă totală de soare. CME-urile sunt expulzări mari de plasmă și câmp magnetic din coroana Soarelui, potrivit National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA).

Fenomenul s-a întâmplat pe 22 martie, iar efectele au ajuns la noi câteva zile mai târziu. Se crede că a fost cea mai mare furtună solară din ultimii ani.

Ce a mai prezis „Nostradamus cel viu”

În ceea ce privește conflictele globale, Salome spune că este o „realitate urgentă” că al treilea război mondial ar putea începe cu un eveniment în Marea Chinei de Sud sau cu un atac cibernetic major, transformând o luptă între China și Rusia într-un război total.

The Sun spune că, dacă anul 2024 nu arăta deja rău, Salomé a avertizat că va urma un dezastru global, în timp ce dezastrele naturale vor lovi întreaga lume. El spune că știe unde vor avea loc aceste tragedii. Clarvăzătorul vede trei locuri importante din Orientul Mijlociu și Africa unde durerea se va declanșa: Sudanul de Sud, Somalia și Yemen.

El a ținut să precizeze că niciuna dintre predicțiile sale nu este bătută în cuie și că întotdeauna se pot întâmpla lucruri bune care să le schimbe.

author avatar
Andrei Ștefan