AcasăDIVERSEMonolit misterios, descoperit pe un deal din România. Este similar cu cel...

Monolit misterios, descoperit pe un deal din România. Este similar cu cel din Utah (VIDEO)

monolitMonolit misterios, descoperit pe un deal din România. Este similar cu cel din Utah

Un obiect misterios a apărut în România, la trei zile după ce americanii au descoperit unul identic în deșertul statului Utah.

Monolitul a fost găsit pe un deal din apropierea orașului Piatra-Neamț. Obiectul este așezat pe platoul de pe Bâtca Doamnei, la câțiva metri de un sit arheologic al cetății dacice.

Structura are aproximativ 4 metri înălțime și pare a fi construită dintr-un metal lucios. Una dintre fețele structurii triunghiulare este îndreptată spre Muntele Ceahlău, cunoscut drept „muntele sfânt al românilor”, potrivit Jurnal FM.

Sursa citată notează că pe laturile monolitului sunt gravate spirale și seamănă izbitor de mult cu monolitul găsit în Utah.

Monolitul poate fi de origine extraterestră

Americanii au găsit un monolit similar în deșertul din Utah, din pură întâmplare. Oamenii numărau oi sălbatice din elicopter când au dat peste structura misterioasă.

Monolitul pare înfipt în pământ și are 3 metri înălțime. Făcut din metal, a fost zărit din elicopter tocmai pentru că strălucește. „Zburam chiar deasupra acestuia. Ooh, întoarce, întoarce! Și nu înţelegeam de ce. Mi-a spus: E ceva acolo, trebuie să aruncăm o privire”, a rememorat unul dintre biologii aflați în elicopter.

Cercetătorii nu știu momentan ce să creadă despre monolit, însă par mai degrabă deschiși la teoria conform căreia monolitul a fost amplasat acolo de către un artist. Desigur, extratereștrii nu puteau lipsi din discuție.

author avatar
Andreea Vlad
1.163 afisari

3 COMENTARII

  1. Cine dracu mai discuta despre o „extraterestromonolit” aparut dintr-o gluma moldoveneasca dupa o noapte de betie ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger