AcasăDIVERSE Melania Trump, pârjolită în Slovenia

 Melania Trump, pârjolită în Slovenia

O sculptură din lemn, reprezentând-o pe Melania Trump, a fost incendiată în apropierea orașului său natal, Sevnica.

Incidentul a avut loc chiar pe 4 iulie, când americanii sărbătoreau Ziua Independenței. „Vreau să știu de ce au făcut asta”, a declarat sculptorul Brad Downey, care a sperat că statuia va încuraja un dialog despre situația politică din Statele Unite, subliniind statutul Melaniei Trump de imigrantă căsătorită cu un președinte care este hotărât să reducă imigraţia. Potrivit The Guardian, Downey – un artist american în vârstă de 39 de ani care trăiește la Berlin – a depus o plângere la poliție, dar a declarat că ar vrea să-i intervieveze pe vinovați pentru un film pe care îl pregătește înainte de expoziția sa, plănuită să se deschidă în Slovenia în septembrie.

„Ancheta în acest caz nu a fost finalizată încă, astfel încât nu putem dezvălui detalii privind unele proceduri suplimentare”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Alenka Drenik. Sculptura Melaniei a fost dezvăluită pentru prima data în vara anului trecut, dar localnicii din Sevnica au  spus că nu seamănă sub nici o formă cu prima doamnă a Americii. Meleagurile slovene au fost ostile și pentru Donald Trump – în ianuarie a fost incendiată o statuie de a sa, tot din lemn, ridicată în orașul Moravce.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
444 afisari

3 COMENTARII

  1. Sonatii astia marxistjidostalinisti ce ataca statui pe cuprinsul lumii, de ce nu ataca statui cu Marx din Germania cu Stalin din Bielorusia su Lenin din Rusia. Ataca cu femei sant sexisti vor doar poponauti sau cu domnul Columb fara de care nu se mai gasea veci America. Vorba lui Nenea Gigi
    – Nici daca se desfiinteaza Fotbal Club Sportiv Bucuresti si nu iau un homosexual la echipa…

  2. europenii au devenit adunatura cea mai spalata pe creier ,niste manipulati neomarxisti care isi vor merita soarta pe care o vor avea, de anarhie generalizata unde sa poata interveni armata creeata de mutter merkel din imigranti sa bata la ei ca la fasole !!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger