AcasăDIVERSEManu Bistro - “Grill, soul and more” sau unde duce pasiunea pentru...

Manu Bistro – “Grill, soul and more” sau unde duce pasiunea pentru gastronomie

Localizat într-o clădire construită în perioada interbelică, Manu Bistro din Târgoviște este un restaurant concept, unde pasiunea pentru gastronomie este la nivel de artă. Cei care trec pragul acestui restaurant atipic nu primesc doar mâncare, ci au parte de o adevărată experiență.

Încărcătura istorică a fostei cetăți de scaun Târgoviște este păstrată și la Manu Bistro. Practic, restaurantul se află într-o fostă locuință, inspirata idee de transformare a casei aparținând proprietarului Emanuel Câmpeanu, din pură pasiune pentru bucătărie, din dorința de a oferi oaspeților localului nu doar mâncare, ci și o experiență gastronomică aparte.

Nu există meniu fizic printat

Bucătăria și meniul gravitează în jurul unui cuptor pe cărbune, regele cuptoarelor Josper; și se bazează în proporție mare pe specialități din carne, în special vitā maturată.

Meniul se schimbă zilnic, ceea ce oferă o mai largă versatilitate a preparatelor și o grijă în minus a produselor, având stocuri mici și limitate.

Fiind un restaurant atipic, un restaurant concept, programul diferă de al unui local din branșa Horeca, oferind ocazia staff-ului de a avea un respiro binemeritat la final de săptămână, păstrând cu sfințenie ziua de duminică liberă.

Scopul final al experienței este de a crea o relație deschisă între staff-ul locației și oaspeți, astfel încât preferințele culinare să poată fi satisfăcute și transformate în farfurii unice, ținând cont de tipicul restaurantului.

Dorința Manu Bistro este și va fi mereu aceea de a produce o atmosferă relaxată pentru ca oaspeții să nu poarte grija alegerii preparatelor. În plus, clienții beneficiază de îndrumare atunci când vine vorba de alegerea vinurilor pentru a complementa și completa bucatele alese.

Bistro Manu a devenit foarte repede un restaurant popular și apreciat pentru atmosfera primitoare, grija în alegerea ingredientelor făcând clar diferența. Acest lucru se regăsește și în recenziile oaspeților, pagina de instagram a restaurantul stând mărturie.

author avatar
Andrei Coman
1.048 afisari

1 COMENTARIU

  1. T-Bone Steak-ul ala arata mai mult decat penibil. nu stiu cine poate manca uscatura aia !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger