AcasăDIVERSEMagazinele din Dubai refuză clienții care  încalcă regulile anti-Covid

Magazinele din Dubai refuză clienții care  încalcă regulile anti-Covid

“Orice client care nu respectă măsurile de precauție COVID-19 poate fi refuzat să intre în orice magazin sau unitate comercială din Dubai. Sănătatea, precum și siguranța publicului sunt o prioritate absolută și toată lumea este responsabilă să o protejeze”, a anunțat Dubai Economy (DED).

DED a menționat că departamentul său de conformitate comercială și protecția consumatorilor (CCCP) monitorizează continuu unitățile comerciale pentru a-și asigura angajamentul față de măsurile de precauție. „Unitățile care nu pun în aplicare liniile directoare de precauție, cum ar fi distanțarea fizică și cerința obligatorie pentru angajați și consumatori de a purta măști, se vor confrunta cu măsuri disciplinare. Clienții ar trebui să fie avertizați chiar în momentul în care intră în incinta magazinelor”.

Dubai Economy a subliniat că va continua cu controalele sale intensive pentru a asigura respectarea măsurilor de precauție în întregul emirat și nu va tolera nicio încălcare sau abuz raportat de consumatori și public. “Cel mai important obiectiv este de a limita răspândirea COVID-19 printr-un angajament deplin față de măsuri de precauție și protocoale”. Inspectorii CCCP  au copntrolat 539 de magazine și unități comerciale. Dubai Economy a solicitat, de asemenea, tuturor să raporteze orice nerespectare a orientărilor de precauție prin intermediul aplicației Dubai Consumer disponibilă pe Apple, Google și Huawei.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger