AcasăDIVERSELux și cai putere. Cel mai puternic Bentley din istorie

Lux și cai putere. Cel mai puternic Bentley din istorie

Bentley a dezvăluit primele imagini cu musculosul coupe Mulliner Batur. Vor fi produse doar 18 exemplare – și deja sunt rezervate.

Creat de directorul de design Andreas Mindt, acest tourer impozant este cel mai puternic automobil produs la compania britanică, fiind echipat cu o versiune de 790 de cai putere a motorului W12 dublu turbo de 6 litri, care a fost un etalon al mărcii în ultimele două decenii.

De toată această putere va beneficia un șasiu la fel de avansat, cu suspensie pneumatică, control anti-ruliu, direcție pe patru roți, frâne carbon-ceramice şi roţi de 22 de inci, la comandă.

În termeni simpli, înseamnă că Batur va fi confortabil și va parcurge virajele rapid.

Pentru interior sunt disponibile materiale din piele(scoțiană sau intaliană), inclusiv componente specifice imprimate 3D din aur de 18 karate.

Noul model urmează unui alt proiect în ediție limitată – Bacalar – un speedster lansat în 2020 în numai 12 exemplare.

Primele Mulliner Batur vor fi expediate clienților pe la mijlocul anului viitor. Bentley nu a comunicat prețul mașinii, dar analiștii pieței sugerează o sumă care se apropie de 2 milioane de dolari.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
579 afisari

4 COMENTARII

  1. Altă „ecologică” pe care o vând șmecherilor cu bani briții. Trotinetiștii pot să meargă și pe jos dacă li se rup pingelele!

    • Barbu Gh. , rapanosule , trimite-o pe janghiloasa de matta la produs , sau meri in pzda matii la soopt poola de paduke , frustratule
      Sarantoc parlit , spune-le la ziare coma sa-ti mareasca simbria

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger