AcasăDIVERSELouis Vuitton bate palma cu Bollywood. Prima ambasadoare din India a casei...

Louis Vuitton bate palma cu Bollywood. Prima ambasadoare din India a casei de modă franceză

Cu câteva zile înainte de a se întoarce la Festivalul de Film de la Cannes, de data aceasta ca membru al juriului principal, vedeta de la Bollywood Deepika Padukone a fost numită „Ambasador al Casei” de către renumita marcă franceză Louis Vuitton.

Padukone, una dintre cele mai mediatizate vedete din India, este prima din țara sa care primește acest titlu, alăturându-se astfel unor alte staruri de la Hollywood precum Emma Stone, Alicia Vikander, Lea Seydoux și Sophie Turner.

Deepika Padukone își marchează noul rol jucând într-o campanie de lansare a unei versiuni actualizate a genții clasice Dauphine de la Louis Vuitton, alături de alți ambasadori, Stone și actrița chineză Zhou Dongyu.

Actrița, în vârstă de 36 de ani, este, de asemenea, vedeta de pe coperta ediției din mai a revistei Vogue India, în care este descrisă „cea mai influentă actriță din industria cinematografică indiană în acest moment”.

Padukone este căsătorită cu actorul de top Ranveer Singh, este unul dintre cei mai bine plătiți  din India. Ea este, de asemenea, producătoare de film și cunoscută pentru că vorbește deschis despre luptele sale cu depresia, lansând în 2015 Fundația Live Love Laugh pentru a contribui la o mai mare conștientizare a problemelor de sănătate mintală.

În martie, actrița a fost unul dintre laureații primei ediții a premiilor Time 100 Impact Awards, care îi onorează pe cei care au avut un impact semnificativ asupra companiilor lor și asupra lumii în general.

author avatar
Radu Jacotă Redactor