AcasăDIVERSEÎn numele „justiției climatice”, mass-media mainstream cere depopularea planetei!

În numele „justiției climatice”, mass-media mainstream cere depopularea planetei!

Mass-media controlată de corporații consideră că populația totală a depășit deja orice limită suportabilă. 8 miliarde de oameni, cifra avansată de câteva zile de toate sursele mainstream, înseamnă că Terra este suprapopulată și nu mai poate face față provocărilor prezentului, drept pentru care este nevoie să înceapă un proces de reducere a numărului de locuitori. Agenția Reuters chiar insistă că trebuie să înceapă depopularea în numele „justiției climatice”!

Gloria Dickie este o jurnalistă cunoscută pentru opiniile sale eco-anarhiste. Într-un material publicat de Reuters, ea susține că, dacă omenirea vrea să oprească încălzirea globală și să rezolve problema schimbărilor climatice, soluția este reducerea numărului de locuitori de pe glob, căci planeta a devenit suprapopulată!

Doar astfel clima Pământului se va vindeca!

Iar dacă depopularea planetei nu este realizată în cel mai scurt timp, avertizează oengista de mediu de la Reuters, atunci vor exista „mai multe dificultăți pentru regiunile care se confruntă deja cu un deficit de resurse din cauza schimbărilor climatice”.

Filosofia pe care se bazează această vuvuzea a Davosului are la bază gândirea eco-extremistului Paul Ehrlich, un așa-zis licențiat de mediu. Ehrlich a scris  o carte numită „Bomba populației” în care, practic, promovează genocidul în masă ca leac pentru schimbările climatice! Și, atenție, cartea a văzut lumina tiparului în 1968, pe când până și cei mai virulenți luptători pentru protejarea climei se speriau de ei înșiși și nu îndrăzneau a vorbi despre suprapopularea planetei și nevoia de sacrificare a umanității.

Însă Reuters vorbește azi, în 2022, despre „bomba populației” și combină această teorie cu schimbările climatice care, foarte probabil, vor provoca „migrație în masă și conflicte în deceniile următoare”.

Revista Smithsonian arată că propaganda reducerii populației planetei a dus la „abuzuri ale drepturilor omului în întreaga lume”. Dar pentru mass-media mainstream, e cel mai bun argument împotriva crizei imigranților. Astfel, folosind acceastă scuză, se perpetuează noțiunea falsă că „ilegalii” iau cu asalt țările din Europa, plus America, deoarece „clima de la ei de acasă este degradantă”.

Propaganda Reuters sună ca o scenă din „Infernul” regizorului de film Ron, care în 2016 prezenta o scenă prin care eroul său principal lupta împotriva suprapopulării Terrei.

Însă, ce este grav, e că propaganda gândită de presa mainstream duce la influențarea deciziilor politice majore. Iar azi, în lumea întreagă, nimic nu trece de filtrul „ecologiștilor”, în fapt niște portavoci ale multinaționalelor care stau ferite de camerele de luat vederi. Economia UE și politicile dictate la/de Bruxelles au la bază (și) recomandările tuturor ONG-urilor de mediu, vezi inclusiv Acordul de la Paris, care practic impune închiderea industriei europene în numele „justiției climatice”.

În concluzia articolului scris de Dickie pentru Reuters se susține că factorii de decizie politică trebuie să ia măsuri drastice care să prevină supraconsumarea resurselor deoarece oamenii „concurează cu fauna sălbatică pentru apă, hrană și spațiu”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.982 afisari

26 COMENTARII

  1. Cam au dreptate.,
    Și în România putem vedea că s-au înmulțit ca șobolanii specialii & militaurizații +bugetarii. Să nu îi uităm pe țîgani.

  2. Exact ce le-au mai transmis stapanii in urma intrunirii de la Davos ! Nu este ceva nou, doar ca acum o spun direct, pe sleau. Ca stapanii de la Davos sunt mari ticalosi o stim, dar ce ne facem cu scarboseniile astea de cozi de topor care se vand fara sa clipeasca ?!

  3. Globalistii nazisto climatici sa protesteze in fata vilelor celor care viseaza sa traiasca 300 de ani ca broasca testoasa .

    • Globalistii nazisto climatici sa mearga in China ca aia sunt 2 miliarde. P oponarii si feministele in Iran.

    • Cine hotaraste cine sa traiasca si cine moare?
      Cine hotaraste sa ne impuținam ?
      Cine decide asupra vietilor noastre?
      Sunt organizatii care incita la ura si la moarte.Ar trebui interzise si nu promovate prin media.

  4. Și dacă imbecilii de teapa ta plus imbecilii de asa ziși ziariști de la Național ar face același lucru problema s-ar rezolva și mai rapid.

  5. Planeta noastră minunata are resurse și energie pentru a ne tine pentru toți.
    Dacă aceste jigodii miliardari care vor sa ucidă Omul, nu ar distruge planeta prin războaie, chimicale pulverizare în aer, prin furtul resurselor pentru binele lor exclusiv și apoi parjolirea pământului, prin distrugerea agriculturii tarilor sărace și promovarea mizeriei monsanto, atunci planeta ar avea resurse de zece ori mai mult decât acum.

    Ei distrug și vor ca ceilalți sa moara.

    Sa înceapă cu ei, întunecații și familiile lor și apoi va fi pace, armonie și prosperitate pe pământ.

  6. Rog sa se sinucida cei ingrijorati de nr excesiv de oameni pe pamant! Si sigur echilibrul se va restabili!

  7. De ce pe ăștia care cer un nou holocaust și nu sunt cu nimic mai buni prin asta decât Hitler nu îi condamnă nici o justiție 🤔 …pt că suntem conduși de TICĂLOȘI IAR CEI CARE ÎI VOTEAZĂ SUNT SI MAI TICĂLOȘI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger