AcasăDIVERSEHornet, MT-07, GSX-8S: 3 motociclete japoneze pentru primăvară

Hornet, MT-07, GSX-8S: 3 motociclete japoneze pentru primăvară

O bicicletă care nu este prea grea, suficient de agilă și cu performanțe la fel de bune pentru deplasările zilnice ca și pentru cele de weekend. Asta este ceea ce îți dorești de la un roadster bun de dimensiuni medii. Iar în acest domeniu, japonezii sunt experți.

Honda CB 750 Hornet, Yamaha MT-07 și Suzuki GSX-8S sunt oferta ideală pentru primăvară.

Noua Hornet reînvie un nume emblematic în 2023. Are cu ce să suprindă: motor de 750 cmc și 91 de cai putere. Un propulsor agil, chiar și la turații mici, un sunet plăcut din evacuare și un temperament bine definit.

Deși este sportiv, roadsterul este suficient de confortabil chiar și în cazul călătoriilor lungi. Echipamentele și tehnologia de la bord includ un ecran TFT de 5 inch cu conectivitate HSVC și mufă USB-C, iluminare all-LED, semnalizare automată a virajelor și patru moduri de rulare. Sistemul de frânare antiblocare și controlul tracțiunii sunt, de asemenea, incluse pentru un plus de siguranță și încredere în timpul mersului. Honda CB 750 Hornet costă de la 7800 de euro.

Adevărat best-seller în segmentul A2 în 2021, Yamaha MT-07(7900 de euro) rămâne o valoare sigură. Motorul bicilindric de 689 cmc cu 73,4 CP și 67 Nm de cuplu este lăudat pentru caracterul și vivacitatea sa. MT-07 are un comportament nervos și incisiv, chiar puțin „dur”. Pentru că în acest gen, Yamaha merge până la capăt: fără moduri de rulare, fără control al tracțiunii. Doar ABS pentru a asigura frânarea de urgență. Un ecran TFT de 5 inci cu conectivitate Bluetooth modernizează experiența de pilotaj.

Complet revizuită, Suzuki GSX-8S(8800 euro) este de așteptat să devină liderul segmentului urban. O nouă platformă, un nou motor în doi cilindri de 776 cmc(84 CP)  și un aspect modern derivat din versiunea de clasă medie a fratelui mai mare GSX-S1000.

Oferă trei moduri de rulare (Active, Basic, Comfort), asistență la viteze mici și control al tracțiunii.

author avatar
Radu Jacotă
294 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger