AcasăDIVERSEGurul-vedetă pe Instagram critică dependența de lux

Gurul-vedetă pe Instagram critică dependența de lux

Sadhguru, maestrul de yoga devenit o celebritate în social media, cu peste 8,6 milioane de urmăritori pe Instagram, spune că filozofia sa este de a se simți întotdeauna „fericit” – adăugând că adoptarea acestei mentalități ar putea schimba sentimentele oamenilor cu privire la nevoia unui stil de viață luxos.

„Dacă îți înțelegi greșit stilul de viață, vei suferi întotdeauna, pentru că altcineva va avea întotdeauna un stil de viață mai bun decât tine, poate, sau un stil de viață mai exuberant sau mai extravagant, iar tu vei crede întotdeauna că ești mai prejos decât ei. Așa că viața este importantă, stilul de viață nu contează”, a declarat Sadhguru pentru CNBC.

Bărbatul de 64 de ani, cunoscut și sub numele de Jagadish „Jaggi” Vasudev, a început să predea yoga în India în urmă cu 40 de ani și de atunci a strâns milioane de adepți în întreaga lume.

Printre fanii săi se numără celebrități precum actorul Will Smith, care a dezvăluit că îl urmărește pe guru de ani de zile, ca urmare a bestsellerului său de auto-ajutorare „Inner Engineering: A Yogi’s Guide to Joy” și starul de fotbal Tom Brady, al cărui podcast l-a prezentat cândva pe Sadhguru. Atât Smith, cât și Brady au apărut, de asemenea, pe rețelele de socializare ale lui Sadhguru și i-au susținut activitatea, inclusiv cărțile sale.

În 1992, Sadhguru a înființat Fundația Isha, care conduce inițiative și centre de bunăstare spirituală, fizică și mentală și de mediu în întreaga lume, fără o asociere religioasă.

author avatar
Radu Jacotă
325 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger