AcasăDIVERSEGucci se încalță în adidași. Noua colecție a designerului Alessandro Michele

Gucci se încalță în adidași. Noua colecție a designerului Alessandro Michele

În urma succesului înregistrat de asocierile Gucci cu The North Face și cu Balenciaga, directorul de creație al casei de lux italiene, Alessandro Michele, lansează o nouă colaborare, de data aceasta cu brandul de îmbrăcăminte sportivă Adidas.

Inaugurată pentru prima dată la prezentarea de modă Gucci toamnă/iarnă 2022, colecția a fost dezvăluită acum în întregime, înainte de lansarea sa globală din 7 iunie.

Un fan de lungă durată al adidașilor model Gazelle, Michele a recombinant logo-urile Gucci și Adidas, în stil vintage, pe jachete, treninguri și încălțăminte, cu o notă specifică anilor 1970.

Pentru ambele sexe, această prezentare extinsă acoperă o multitudine de idei, de la pantaloni scurți retro din satin – acum în roz pentru bărbați – la treninguri cu dungi triple adidas pe picior, până la pălării acoperite cu sigla Gucci.

Și de culori: verde, roșu, galben și albastru, până la satin turcoaz. Între timp, gențile Adidas crossbody au primit o transformare Gucci, cu ambele nume în față.

Oricine speră să pună mâna pe o parte din colecție va trebui să fie rapid. Aceasta poate fi obținută doar în anumite magazine, prin intermediul unor pop-up-uri și online, prin intermediul site-ului Gucci, unde este necesară o înregistrare prealabilă.

De asemenea, cumpărătorii trebuie să se caute adânc în buzunare: fiecare pereche de adidași costă 1250 de dolari.

author avatar
Radu Jacotă Redactor