AcasăDIVERSEFosta limuzină blindată a regelui Iordaniei, scoasă la vânzare. Prețul e un...

Fosta limuzină blindată a regelui Iordaniei, scoasă la vânzare. Prețul e un „chilipir”! Interiorul o să te lase cu gura căscată

blindata

Limuzina Ford Excursion a regelui Iordaniei a fost scoasă la vânzare. Blindata care a costat inițial 620.000 de dolari este acum disponibilă pentru mai puțin de 100.000 de dolari.

Dacă sunteți în căutarea unei mașini scumpe, cu un interior de vis și care nu costă o avere, astăzi poate fi ziua voastră norocoasă. O limuzină Ford Excursion, blindată, construită la comandă, a ieșit pe piață pentru doar 84.000 de dolari. A costat mai mult de 600.000 de dolari și a fost deținută de regele Abdullah al II-lea al Iordaniei, potrivit businessinsider.com.

Apartenența regală a SUV-ului explică toate elementele personalizate în valoare de 200.000 de dolari, care includ sticlă balistică, mânerele ușilor electrificate și un sistem de filtrare a aerului care protejează împotriva atacurilor chimice, biologice sau nucleare.

Interiorul e de vis!

Așa cum ne-am putea aștepta de la un vehicul deținut de un monarh, interiorul e de lux, din lemn masiv. Scaunele sunt tapițate în piele cu funcții de încălzire, răcire și masaj, cu mese rabatabile. Blindata are încorporat un frigider pentru băuturi. Ecranele flip-down multiple ale limuzinei sunt conectate la camere de securitate externe și playere DVD.

Geamurile electrice sunt inspirate de la un Rolls-Royce. În plus, lumuzina e dotată cu trei telefoane mobile integrate, un telefon prin satelit, două laptopuri și o imprimantă.

Și poate cel mai important, blindata are doar 6.437 de kilometri rulați! Judecând după kilometrajul parcurs, putem spune că maşina a fost mai mult un moft pentru regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Iar în starea în care se prezintă, dealerul speră să fie concurență mare pe mașină.

Vezi în GALERIA FOTO imagini din interiorul blindatei

author avatar
Andreea Vlad
762 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger