AcasăDIVERSEFete de milioane. Averile celor mai bine plătite supermodele

Fete de milioane. Averile celor mai bine plătite supermodele

În ciuda vechiului clișeu conform căruia modelingul este o îndeletnicire „fără creier”, în realitate, poate fi foarte profitabil.

Modelele de renume ridică în mod regulat sume de șase cifre pentru a conduce un brand, ceea ce duce la câștiguri nete de zeci de milioane de dolari.

Cara Delevingne

Modelul englez devenit actriță este o femeie bogată, cu peste 37 de milioane de dolari în bancă. De la semnarea contractului cu Storm Management în 2009, Delevingne a lucrat cu multe branduri de profil, printre care Chanel, Dolce & Gabbana, Fendi și Louis Vuitton, și a fost desemnată modelul anului la British Fashion Awards în 2012 și 2014.

În 2012, ea s-a lansat în actorie și a apărut, printre altele, în Suicide Squad și Valerian. Contractele cu Tag Heuer, Burberry și YSL Beauty i-au adus 19 milioane de dolari anul trecut.

Adriana Lima

Se crede că modelul brazilian valorează 95 de milioane de dolari, o mare parte din această sumă provenind din contractul ei de lungă durată cu Victoria’s Secret, între 1999 și 2018.

În 2015 și 2016, ea a fost numită de Forbes drept al doilea cel mai bine plătit model, după ce a devenit ambasadoare a brandurilor de ceasuri Puma, Maybelline și IWC. În ultimul an, Lima a câștigat  30 de milioane de dolari.

Kendall Jenner

Deși s-a născut într-o familie bogată, Jenner, în vârstă de 26 de ani, a câștigat acum mai mult decât suficient pe cont propriu și se zvonește că are o avere de 45 de milioane de dolari. În 2018, Forbes a numit-o pentru prima dată „cel mai bine plătit supermodel din lume”, citând câștiguri numai în acel an de 22,5 milioane de dolari.

În ultimul an, ea a câștigat 40 de milioane de dolari, ceea ce o face să fie cel mai bine plătit model pentru al treilea an consecutiv.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
504 afisari

1 COMENTARIU

  1. Si eu defilez in bikini prin tufisurile din spatele garii , n-am produs nimic , nema , chioraie matu …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger