AcasăDIVERSEEleganță și rafinament: noul mega-iaht proiectat de Giorgio Armani

Eleganță și rafinament: noul mega-iaht proiectat de Giorgio Armani

În liniile sale elegante, silueta sculpturală și materialele rafinate, Admiral este un produs Giorgio Armani prin excelență.

În loc de îmbrăcăminte și accesorii fashion,  celebrul designer italian și-a transpus expertiza  pe un mega-iaht de 72 de metri, comandat de un cumpărător privat. Armani a făcut echipă cu The Italian Sea Group, cel mai mare constructor de nave din Italia, pentru a duce la bun sfârșit acest proiect.

Nava, care urmează să fie livrată la începutul anului viitor, a fost prezentată recent în cadrul unui eveniment organizat la Marina di Carrara din Toscana. Peste 650 de invitați, inclusiv armatori, brokeri, VIP-uri și presa internațională, s-au adunat pentru a marca această ocazie.

Subliniind modul în care iahtul este o extensie a etosului său de design stabilit de mult timp, Armani a invitat, de asemenea, oaspeții la o prezentare exclusivă a colecțiilor sale de îmbrăcăminte pentru primăvara/vara 2023.

Aceeași abordare abilă este observată în interioarele noului iaht, care includ materiale rafinate, cum ar fi marmura Carrara și finisaje lucrate manual. O piscină și o zonă de lounge completează interioarele luxoase.

„Marea și designul sunt două dintre cele mai mari pasiuni ale mele”, a declarat Giorgio Armani pentru The National. „Cu Admiral, mi-am extins ideea de mobilier și decor la lumea nautică, în care – la fel ca în modă – estetica și funcționalitatea se îmbină într-un stil natural și elegant”.

Pentru Giovanni Costantino, fondator și director executiv al The Italian Sea Group, “Armani este sinonim cu eleganța și sofisticarea atemporală, iar acest nou iaht este proiectat pentru a fi poziționat ca un punct de referință”. Compania a produs 148 de iahturi de la lansarea sa în 1966.

 

author avatar
Radu Jacotă Redactor
446 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO

La destul de scurtă vreme după ce s-a aflat despre scandalul din Parlament și despre incidentul violent în care au fost implicați doi foști...

Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, împreună cu premierul, Marcel Ciolacu, președintele COSR, Mihai Covaliu, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, și președintele...
proger