AcasăDIVERSEDe la Spider Man la Incredible Hulk: super-eroii, cristalizați de Swarovski

De la Spider Man la Incredible Hulk: super-eroii, cristalizați de Swarovski

Marvel Universe a colaborat cu Swarovski pentru a crea o colecție care prezintă unele dintre cele mai cunoscute personaje ale sale încrustate în cristale.

Potrivit The National, seria în ediție limitată include piese inspirate de Black Panther, Spider-Man, Captain Marvel, Iron Man și Incredibilul Hulk.

Directorul de creație al Swarovski, Giovanna Engelbert, a declarat că această colecție aduce un omagiu operei scriitorului de benzi desenate Stan Lee, care a creat mulți dintre supereroii francizei Marvel.

“Lee a fost un maestru povestitor. El a oferit lumii niște super-eroi incredibil de influenți și de interesanți, așa că a fost o adevărată onoare să evidențiem acești favoriți Marvel și să le exprimăm calitățile individuale cu ajutorul cristalelor noastre”.

Colecția este formată din 15 piese, inclusiv inele, brățări, pandantive și figurine, toate din cristal Swarovski strălucitor. Inelul Captain Marvel, de exemplu, poartă cristale roșii, galbene și albastre, în timp ce un inel Black Panther este negru și violet și este placat cu rodiu pentru un finisaj argintiu.

Spider-Man, între timp, a fost imortalizat sub forma unui pandantiv, cu faimoasa mască a personajului pe un lanț.Pentru fanii lui Hulk, există o figurină sculptată în verde și mov.

Alte două piese duc ediția la standarde și mai înalte. Înaltă de 25 de centimetri, figurina Captain Marvel este acoperită cu peste 10.000 de cristale albastre, roșii și galbene.

„Swarovski este mândru să colaboreze cu Marvel pentru a uni două branduri renumite”, a spus Peter Widman, șeful departamentului de licențe la casa de bijuterii.  „Ambele branduri au o moștenire bogată și sunt îndrăgite de clienți din întreaga lume – ceea ce face ca această colaborare să fie perfecta”.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
182 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger