AcasăDIVERSECutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul

cutremur

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe Richter s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în România, a anunțat Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul s-a produs la ora 04:11, la adâncimea de 131 de kilometri, în județul Buzău.

Potrivit seismologilor, cutremurul s-a produs la 70km E de Brasov, 82km NE de Ploiesti, 111km S de Bacau, 121km V de Braila, 121km V de Galati, 133km N de Bucuresti, 153km NE de Pitesti, 184km E de Sibiu, 193km SV de Iasi, 198km N de Ruse.

Cutremur lângă București

Cu o zi în urmă, un seism s-a produs în România, într-o zonă neoboșnuită, în județul Prahova, fiind al treilea din ultimele 24 de ore.

Cutremurul a avut magnitudinea 3,2 pe Richter și s-a produs la ora 00:01, la o adâncime de 196 de kilometri, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs pe 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

author avatar
Andreea Vlad
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger