AcasăDIVERSECum văd americanii Braşovul: "E posibil să fi descoperit aici cel mai...

Cum văd americanii Braşovul: „E posibil să fi descoperit aici cel mai drăguț orășel din lume” (VIDEO)

Doi vloggeri americani, care obişnuiesc să viziteze oraşele lumii, apoi să posteze recenzii pe reţelele de socializare, au ajuns şi la Braşov.

Ei au spus că este posibil să fi descoperit aici cel mai „drăguț” orășel din lume.

Impresionaţi de arhitectura din Centrul Vechi

Americanii au fost impresionați de arhitectura din Centrul Vechi și de Piața Sfatului. „Delightful Travellers”, după cum s-au „botezat” cei doi vloggeri, au venit în Brașov, au vizitat mare parte din orașul vechi și au postat filmările, fără să facă economie de superlative atunci când au descris experiența trăită la poalele Tâmpei.

Imaginile încep cu câteva cadre de la Turnul Negru, de unde Centrul Istoric al Brașovului se vede foarte bine. Unul dintre cei doi călători o întreabă pe partenera sa dacă a meritat să urce până la turn, iar aceasta răspunde, fără ezitare:

„Absolut! Uită-te la acea priveliște. Nu putem trece cu vederea cât de drăguț și fermecător este acest oraș”, îi răspunde americanca.

Au zis că „Transilvania, patria lui Dracula”

Americanii nu au uitat să le transmită compatrioților, dar și celorlalți care îi urmăresc, că Transilvania este patria lui Dracula – cu referire la Castelul Bran, situat la doar câțiva kilometri de Brașov.

După ce au vizitat oraşul, cei doi au căutat mai multe informaţii despre Braşov pe net. Aşa au aflat că în zonă au fost realizate mai multe filme americane, ceea ce au considerat a fi un omagiu adus Hollywood-ul, din inima Transilvaniei.

author avatar
Andrei Ștefan