AcasăDIVERSECum să strunești 900 de cai putere. Novitech Elva, bestia tunată de...

Cum să strunești 900 de cai putere. Novitech Elva, bestia tunată de nemți

O exclusivitate are sens atunci când provine de la o companie specializată în transformarea mașinilor de sport sport, precum Novitec. Tunerul german s-a ocupat de modelul McLaren Elva, pentru un plus de performanțe destinate cunoscătorilor.

Drept urmare, sub bagheta specialiștilor companiei din Bavaria, deja furioasa Elva capătă mai multă forță sub capotă, ridicând motorul original de 4 litri la 919 cai putere, 100 în plus, pentru un cuplu care a crescut și el cu 888 Nm.

Rezultatul este un supercar îmbunătățit, cu o viteză maximă de 330 km/h și o accelație 0-100 km/h de 2,7 secunde.

Mașină revizuită de Novitec, o ediție limitată de doar 149 exemplare, fără parbriz și acoperiș, cu jante forjate (20 și 21”), suspensii întărite și un sistem de evacuare izolat cu foiță de aur (!), ar trebui să fie pe placul unor șoferi bogați din Orientul Mijlociu, Asia sau Statele Unite.

Entuziaști cu buzunare adânci vor putea, de asemenea, să aleagă cu generozitate dintr-o planșă cromatică ce oferă nu mai puțin de 72 de culori diferite. Interiorul este disponibil în piele, Alcantara sau ambele. Și parbrizul este o opțiune – încălzit și dotat cu senzori de ploaie.

Novitec nu a anunțat prețurile, dar un model original Elva costă peste 1,8 milioane de dolari. Pe lângă McLaren, tunerul german lucrează și cu Ferrari, Maserati, Rolls-Royce și Tesla.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
402 afisari

3 COMENTARII

  1. Cand o sa am atatia bani, consider ca boasele mele nu pot merge din punctul A in B transportate cu 100 cp, boasele mele merita 900 cp ca sa privesc sclavii din autobuze inghesuiti si plimbati cu 380 cp cam cat are un autobuz. Sa las o amprenta de carbon pe care sa o mosteneasca si urmasii urmasilor mei.

    • Iar noi, ăștia mai citovi la mansardă, sperăm că nu ai apucat să te puiești iar din vară să îți dispară amprenta de carbon.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger