AcasăDIVERSECel mai scump penthouse din Singapore, vândut cu peste 50 milioane USD

Cel mai scump penthouse din Singapore, vândut cu peste 50 milioane USD

Miliardarul James Dyson,  inventatorul aspiratorului fără sac, a fost de acord să-și vândă uriașul apartament cu trei etaje din Singapore contra sumei de 54 de milioane de dolari.

Cumpărătorul este magnatul indonezian Leo Koguan, preşedintele şi cofondatorul furnizorului privat de produse şi servicii tehnologice SHI Internaţional, un gigant printre ai cărui 20.000 de clienţi se află şi companiile Boeing şi AT&T, potrivit Forbes. Apartamentul situat în vârful celei mai înalte clădiri din Singapore, Tanjong Pagar Centre, care   include  cinci dormitoare, o pivniţă de vinuri cu o capacitate de depozitare de 600 de sticle,  o piscină, un jacuzzi şi o grădină privată cu vedere spre oraş, a fost estimat în trecut la 73,6 milioane de dolari americani şi era considerat cel mai scump penthouse  din Singapore.

„O ofertă a fost acceptată pentru penthouse-ul Wallich”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei conduse de James Dyson. El a refuzat să facă alte comentarii despre proprietăţile şi afacerile familiei Dyson, care va îşi va păstra totuşi o reşedinţă în prosperul oraş-stat asiatic. Este vorba de o proprietate de lux dotată cu o piscină Infinity și o cascadă interioară. Sir James Dyson a mutat sediul general al companiei sale din Marea Britanie în Singapore pentru a fi mai aproape de pieţele cu creştere rapidă din acest oraş asiatic.

author avatar
Radu Jacotă Redactor