AcasăDIVERSECe a prezis Baba Vanga despre Al Treilea Război Mondial. Sunt așteptate...

Ce a prezis Baba Vanga despre Al Treilea Război Mondial. Sunt așteptate atacuri teroriste în Europa

Controversa. Profetiile uluitoare pentru anul 2015, facute de Baba Vanga, nu mentioneaza absolut nimic despre Elena Udrea!

Baba Vanga este cunoscută pentru previziunile sale înfricoșător de exacte despre lume. Până acum, două dintre viziunile sale pentru 2024 s-au adeverit deja, la doar câteva luni de la începutul anului.

Se spune că celebra prezicătoare din Bulgaria ar fi prezis 11 septembrie 2001, precum și Brexit.

Baba Vanga, despre Al Treilea Război Mondial

Conform bulgăroaicei, sunt așteptate atacuri teroriste în Europa, atacuri biologice, dar și izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial.

Orientul Mijlociu este mai tensionat ca niciodată, mai ales după atacul lansat de Iran asupra Israelului în urmă cu câteva zile, ca răspuns la bombardarea ambasadei Iranului de la Damasc și omorârea generalilor „de vază” iranieni de către Israel.

Previziunile care s-au adeverit

Acum, multe dintre predicțiile ei din 2024 s-au adeverit deja, una dintre ele fiind criza economică din Marea Britanie. Ea a afirmat că lumea se va „confrunta cu o criză economică” în acest an.

O altă predicție a femeii a fost că vom avea parte de „evoluții importante” în domeniul sănătății în acest an.

Oamenii de știință de la Universitatea din Oxford, Institutul Francis Crick și University College London, lucrează împreună la „LungVax” și au primit 1,7 milioane de lire sterline de la principalele organizații caritabile din Marea Britanie pentru a finanța 3.000 de vaccinuri.

Cine a fost Baba Vanga?

Baba Vanga a fost o clarvăzătoare și herbalistă bulgară care a devenit celebră pentru presupusele ei puteri de clarviziune și profeție. Cu toate că a fost oarbă din copilărie, ea a devenit celebră în Europa de Est în anii ’70 și ’80 pentru o serie de presupuse previziuni.

Prezicătoarea a murit în urmă cu mulți ani, în 1996, predicțiile și personalitatea ei rămân populare în unele părți din Europa de Sud-Est, în special Bulgaria și Macedonia de Nord, precum și în unele părți ale Europei de Est, în special în Rusia, scrie City Magazine.

author avatar
Andrei Ștefan