AcasăDIVERSECasa din "Lupul de pe Wall Street", de vânzare pentru 10 milioane...

Casa din „Lupul de pe Wall Street”, de vânzare pentru 10 milioane de dolari

O proprietate din aclamatul film The Wolf of Wall Street a fost scoasă la vânzare pentru 9,995 milioane de dolari.

Filmul, o adaptare a unei povești adevărate, îl prezintă pe Leonardo DiCaprio în rolul lui Jordan Belfort, un broker care adună o mulțime de averi datorită atitudinii sale impulsive, alimentată de droguri, atrăgând în cele din urmă atenția agenților FBI.

Vila de 15.000 de metri pătrați, construită în 2010, situată pe Long Island, la 50 de minute de mers cu mașina din Manhattan, este prezentată ca o “proprietate magnifică”. Are un garaj pentru patru mașini, grajd pentru 10 cai, șase dormitoare, șapte băi, două bucătării, bar de mahon, sală de sport, o cramă, plus o sală de recreere pentru poker și teatru.

Piața imobiliară rezidențială din SUA se află în plin avânt, chiar dacă Rezerva Federală a majorat dobânda pentru împrumuturi. Există o parte a populației care a acumulat sume importante în perioada pandemiei de Covid-19 și acum vrea să-și cheltuie banii în proprietăți de lux.

Achizițiile de locuințe noi unifamiliale au crescut cu 10,7%, prima creștere din acest an, potrivit datelor guvernamentale prezentate de Bloomberg.

La începutul acestei luni, rata medie pentru un împrumut pe 30 de ani a înregistrat cea mai mare creștere de o săptămână din anii 1980. De atunci a crescut și mai mult.

Jordan Belfort a pledat vinovat de fraudă și manipulare a pieței de valori și a fost condamnat la patru ani de închisoare în 2003, în cele din urmă ispășind 22 de luni după gratii.

De atunci, s-a reinventat ca expert în formare în domeniul vânzărilor. Potrivit site-ului său web, în prezent oferă consultanță pentru peste 50 de companii publice și numeroase firme din Fortune 500.

 

author avatar
Radu Jacotă Redactor
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger