AcasăDIVERSECăldura mare cere relaxare! Urs uriaș, înghesuit într-o piscină pentru copii -...

Căldura mare cere relaxare! Urs uriaș, înghesuit într-o piscină pentru copii – VIDEO

Imagini inedite surprinse în curtea unei familii din Virginia, Statele Unite.

Toropit de căldură, un urs cu un gabarit impresionant a căutat soluții pentru a se răcori. Ajuns în respectiva curte, a pus ochii pe o piscină pentru copii. N-a părut să mai conteze că era într-o zonă nu tocmai ferită de soare, ci doar că era plină cu apă! Așa că ursul nu a stat prea mult pe gânduri și a transformat-o în mica sa oază de relaxare. Mică… date fiind dimensiunile piscinei, firește!

Din imaginile surprinse de proprietara locuinței vizitate de Moș Martin și postate apoi pe internet se poate vedea că ursul s-a foit un pic până să își facă loc în piscină și să savureze cu totul momentul de relaxare supremă.

Regina Keller a povestit, pentru CNN, că animalul s-a bucurat de răsfățul în mica piscină aproape o oră. A plecat abia când a auzit gălăgie. Se întorseseră acasă nepoții femeii, cu tot cu câinii acestora. Conform site-ului amintit, imaginile inedite au fost surprinse în urmă cu o săptămână, pe 19 iulie, când femeia, care ieșise să ude florile, a observat vizitatorul neașteptat intrând în curtea casei sale. De la o distanță considerabilă, femeia nu l-a scăpat din ochi pe musafirul neașteptat surprins în imaginile următoare:

sursa foto: captură video

460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger