AcasăDIVERSEAudi și BMW, aventura cu pickup-uri electrice peste Atlantic

Audi și BMW, aventura cu pickup-uri electrice peste Atlantic

La un moment dat, era de neconceput ca acești cai de povară ai Americii să devină electrici. Acum este un fapt: Ford F150 Lightning, este deja un succes. Suficient pentru a da idei noilor veniți.

Vor reuși mărcile premium germane să fure lumina reflectoarelor în țara Unchiului Sam de la producătorii locali, încercând să se lanseze în pick-up-ul electric?

Sunt în pregătire modele Audi și BMW chiar mai carismatice decât Ford F150 Lightning, Chevrolet Silverado EV, GMC Sierra electric, Rivian R1T sau deja foarte faimosa Tesla Cybertruck?

Dacă pick-up-ul Mercedes X-Class, derivat din Nissan Navara, nu a convins și, în consecință, a trebuit să-și oprească cariera mai devreme decât se aștepta, Volkswagen Amarok a reușit să-și ducă la bun sfârșit provocarea. Urmează o a doua versiune care tocmai a sosit pe piață.

Dar VW nu se va opri aici și va vedea lucrurile și mai departe. Își va încerca norocul pe cealaltă parte a Atlanticului cu un pick-up electric king-size, pregătit de Audi.

Pentru BMW, care are, de asemenea, o prezență puternică în Statele Unite, cea mai dinamică piață a sa, și ale cărui SUV-uri sunt aproape toate fabricate local în Spartanburg, Carolina de Sud, există un filon de săpat.Marca bavareză lucrează la un pick-up X7 cu cabină dublă.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
250 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu nu inteleg cum mai existati ca publicatie cu atatea minciuni si stiri inventate. Si un copil de 4 ani ar fi facut niste poze mai bune. Bmw cu faruri de spring si caroserie de ford ranger iar la audi ati taiat stopurile si fata si le ati pus tot pe ranger. sunteti obligati prin lege sa specificati sursa fotografiilor, dar nu se vede nici macar un watermark.sunteti de toata jena

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger