AcasăDIVERSEArpagic.ro, platforma online unde abilitățile sunt recompensate

Arpagic.ro, platforma online unde abilitățile sunt recompensate

Șase tineri antreprenori au investit 500.000 de euro într-o platforma online care își recompensează membrii în funcție de abilitățile acestora.

Care este istoria acestui proiect?

Suntem un brand 100% românesc. El reprezintă materializarea visului unui grup de tineri români care și-a propus să creeze ceva diferit, un mediu în care inteligența și abilitățile fiecăruia sunt puse în valoare, iar cei mai buni să fie recompensați.

 

Ideea a luat contur în anul 2019 când am hotărât să implementăm ceva nemaivăzut în online. Cu aproximativ 1 an mai târziu, după discuții, planificare și dezvoltare, lansam prima versiune a platformei. În prezent rulăm cu versiunea 3 dar gândim tot timpul cu câteva mutări în avans și lucrăm deja la versiunea următoare.

Cum poți deveni membru al comunității Arpagic.ro?

O mare parte din efortul de dezvoltare s-a concentrat pe experiența utilizatorului. Ne-am dorit ca utilizatorii noștri să beneficieze de o platformă prietenoasă, intuitivă și ușor de utilizat. Calitatea de membru se dobândește foarte simplu, ai nevoie doar de o adresă de e-mail validă.

Oferim de asemenea, în mod constant, consultanță tuturor celor care interacționează cu noi pe platformele de socializare sau email. Suntem aici 24 de ore din 24 pentru clienții noștri.

Cum a reacționat mediul on-line la acest proiect? Ați reușit cu adevărat să creați o comunitate Arpagic.ro?

Chiar dacă este unul plin de provocări, l-am considerat tot timpul vital pentru activitatea pe care o desfășurăm. Suntem foarte bine ancorați în acest mediu – https://facebook.com/echipaarpagic/ și https://www.instagram.com/echipaarpagic/ . Avem personal care se ocupă de întreținerea conturilor de pe rețelele de socializare și care interacționează cu utilizatorii noștri. Atenția acordată mediului online a dat roade mai repede decât ne așteptam: la o lună de la lansarea conceptului arpagic.ro, înregistrăm peste 1200 de membrii iar în prezent, la mai puțin de 3 luni de la lansare,  avem peste 4800 de utilizatori.

Care este elementul de noutate? Care este secretul vostru?

Utilizatorii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem. Pe noi ne interesează inteligența și aptitudinile personale. Cine este cel mai bun și demonstrează asta pe site câștigă! Am știut încă din faza de planificare faptul că o experiență extraordinară va atrage un membru nou, îl va face pe acesta să rămână fidel și să recomande www.arpagic.ro  altor persoane.

Platforma funcționează după reguli simple și este foarte ușor de utilizat. Ne ținem utilizatorii antrenați prin dezvoltarea constantă de teste noi și prin îmbogățirea continuă a portofoliului de premii.

Cum stați cu planurile de viitor?

Ne dorim să creștem dar nu oricum. Ascultăm și învățăm zilnic de la membrii noștri, ei fiind mereu în centrul a tot ceea ce facem, păstrând de asemenea conceptul și valorile noastre. Următoarele versiuni ale platformei vin cu instrumente noi pentru utilizatori, care le vor asigura o experiență și mai plăcută atunci când interacționează cu platforma www.arpagic.ro. Portofoliul de premii se îmbogățește constant iar în alegerile pe care le facem ținem cont de părerea membrilor noștri. Vrem să ajungem la 15000 de utilizatori până la finalul anului și să continuăm să le depășim așteptările.

author avatar
Andrei Coman
532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger