Cauta

Armaghedonul alimentar a început! Restaurantele, deja în ghearele lui Bill Gates

Armaghedonul alimentar a început! Restaurantele, deja în ghearele lui Bill Gates - Ziarul National

Tot mai multe restaurante oferă clienților carne sintetică, obținută în laborator, și prezentată drept „produs ecologic”. Este gheara lui Bill Gates peste acest sector, miliardarul american fiind cel mai mare producător de carne artificială din lume. Se poate spune că, în prezent, Armaghedonul alimentar a început. La fel cum ofensiva LGBT s-a declanșat ca la un semnal în toată lumea, tot așa va fi și cum mâncarea sintetică. Sub eticheta mincinoasă de „produs ecologic”, vom înghiți (și forțat, de va fi nevoie!) tot ce iese din fabricile controlate de Noua Ordine Mondială.

Presa mainstream s-a grăbit să prezinte cazul localului din Tel Aviv, care serveşte carne de pui obţinută în laborator și prezentată clienților drept un produs ecologic. „Răspunde cererii tot mai mari de alimente din partea unei populaţii în creştere”, zic jurnaliștii scoși la raport de NWO.

Cum se obține carnea sintetică

Se întâmplă asta la parterul unei clădiri cam ponosite din Ness Ziona, în centrul Israelului. Restaurantul poartă un nume sugestiv, „The Chicken” („Puiul”) și serveşte burgeri într-un cadru inedit – dincolo de încăperea discret luminată, clienții pot zări prin niște ferestre uriașe laboratorul în care tehnicienii alimentari lucrează în spatele unor cuve mari din inox.

„Este pentru prima dată în lume când se poate gusta carne cultivată în laborator observând în acelaşi timp procesul de producţie”, se mândrește Ido Savir, directorul companiei SuperMeat. Procesul este simplu, explică el: în laboratorul său, celulele sunt extrase din ouă de pui fertilizați „in vitro” și cultivate în bioreactoare, hrănite cu lichide de origine vegetală bogate în proteine, grăsimi, zahăr, minerale şi vitamine. Asta, varianta oficială, pentru comercializare, căci în spatele întregului proces mai sunt și alte „elemente”, de care clientul nu are habar, dar foarte probabil le va descoperi la ulterioare analize medicale.

Cu ajutorul acestor lichide nutritive, celulele extrase din ouă se dezvoltă la fel ca în corpul unui animal viu şi devin ţesut muscular şi grăsime. La sfârşitul întregului proces, din reactorul (vasul) în care este cultivată carnea sintetică se îndepărtează lichidul și…rezultatul ajunge în farfurie.

Carnea sintetică, în tot mai multe restaurante

„A fost delicios. Dacă nu ştiam, aş fi crezut că este un burger de pui ca oricare altul”, s-a declarat încântată de masa luată o clientă ce a trecut pragul restaurantului „The Chicken”. Ca să fim exacți, ea a făcut rezervare cu câteva luni în urmă pentru a fi cobai la acest restaurant, notează France 24. Fiindcă a acceptat să mănânce un burger din carne sintetică, femeia nu a plătit niciun ban, totul fiind „din partea casei”.

Și în Singapore a început să se servească friptură din carne sintetică. Este vorba despre o friptură „in vitro”, concepută din celule stem de vacă. Inventatorul, un om de ştiinţă olandez de la Universitatea Maastricht, Mark Post.

Bălegarul de vacă, marele pericol care paște omenirea

„Carnea sintetică este o modalitate prin care se poate creşte securitatea alimentară în întreaga lume, printr-un proces durabil, prietenos cu animalele şi eficient”, zice evreul Ido Savi, șeful corporației SuperMeat, care oferă hrană artificială, creată în laboratoare. Ce avantaje prezintă el? „Carnea sintetică, de laborator, face posibilă reducerea cantităţii de teren, de apă şi de multe alte resurse utilizate în creșterea animalelor. Să nu uităm că procesul de creştere intensivă a animalelor este o sursă de metan, un gaz ce contribuie la efectul de seră”. Despre siguranța sanitară și consumul de energie al acestor fabrici de carne artificială, niciun cuvânt până acum. Dar problema e bălegarul de la vacă, după cum ne îmbrobodește alde Ido Savi, Bill Gates și ceilalți… „binefăcători”.

Organizația Națiunilor Unite anunță că urmează un „boom” în industria alimentară, în sensul că producţia mondială de carne artificială va creşte cu 15% până în 2027.

Ultimele stiri

  • Firma fondată de Dragoș Pîslaru, șeful de la MIPE, contracte de milioane de lei cu ministerul pe care îl conduce
  • VIDEO. Călin Georgescu a mers să semneze controlul judiciar: „Acest blestem se va rupe. Atât am avut de spus. A venit ceasul”
  • A doua opinie medicală, plătită de sistemul de asigurări. „Poți merge la un alt medic specialist, fără costuri suplimentare”
  • Cum să transporţi corect bradul de Crăciun cu maşina, ca să nu-ţi iei amendă. Pentru abateri, amenzile sunt usturătoare
  • Românii pun “frână” cumpărăturilor din impuls, dar un nou obicei a luat locul acestui trend. Austeritatea i-a împins pe oameni să se reorienteze
  • Italienii au început să le ia românilor locurile de muncă din… Italia! Femeile din Peninsulă sunt şi ele dispuse să facă treaba străinilor
  • Meteorologii au actualizat prognoza! Cum va fi vremea la sfârșitul acestui an și în primele zile din 2026
  • Cadou pentru şoferii români înainte de Sărbători: încă 50 km din A7 vor fi daţi în folosinţă! Ce rută va fi finalizată
  • Protest spontan la Constanța: autobuzele CT Bus n-au ieșit pe traseu marți dimineață. Ce nemulțumiri au șoferii
  • UPDATE. Percheziții urmate de audieri. Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, adus la DNA – VIDEO
  • Exit mobile version