AcasăDIVERSEArmaghedonul alimentar a început! Restaurantele, deja în ghearele lui Bill Gates

Armaghedonul alimentar a început! Restaurantele, deja în ghearele lui Bill Gates

Tot mai multe restaurante oferă clienților carne sintetică, obținută în laborator, și prezentată drept „produs ecologic”. Este gheara lui Bill Gates peste acest sector, miliardarul american fiind cel mai mare producător de carne artificială din lume. Se poate spune că, în prezent, Armaghedonul alimentar a început. La fel cum ofensiva LGBT s-a declanșat ca la un semnal în toată lumea, tot așa va fi și cum mâncarea sintetică. Sub eticheta mincinoasă de „produs ecologic”, vom înghiți (și forțat, de va fi nevoie!) tot ce iese din fabricile controlate de Noua Ordine Mondială.

Presa mainstream s-a grăbit să prezinte cazul localului din Tel Aviv, care serveşte carne de pui obţinută în laborator și prezentată clienților drept un produs ecologic. „Răspunde cererii tot mai mari de alimente din partea unei populaţii în creştere”, zic jurnaliștii scoși la raport de NWO.

Cum se obține carnea sintetică

Se întâmplă asta la parterul unei clădiri cam ponosite din Ness Ziona, în centrul Israelului. Restaurantul poartă un nume sugestiv, „The Chicken” („Puiul”) și serveşte burgeri într-un cadru inedit – dincolo de încăperea discret luminată, clienții pot zări prin niște ferestre uriașe laboratorul în care tehnicienii alimentari lucrează în spatele unor cuve mari din inox.

„Este pentru prima dată în lume când se poate gusta carne cultivată în laborator observând în acelaşi timp procesul de producţie”, se mândrește Ido Savir, directorul companiei SuperMeat. Procesul este simplu, explică el: în laboratorul său, celulele sunt extrase din ouă de pui fertilizați „in vitro” și cultivate în bioreactoare, hrănite cu lichide de origine vegetală bogate în proteine, grăsimi, zahăr, minerale şi vitamine. Asta, varianta oficială, pentru comercializare, căci în spatele întregului proces mai sunt și alte „elemente”, de care clientul nu are habar, dar foarte probabil le va descoperi la ulterioare analize medicale.

Cu ajutorul acestor lichide nutritive, celulele extrase din ouă se dezvoltă la fel ca în corpul unui animal viu şi devin ţesut muscular şi grăsime. La sfârşitul întregului proces, din reactorul (vasul) în care este cultivată carnea sintetică se îndepărtează lichidul și…rezultatul ajunge în farfurie.

Carnea sintetică, în tot mai multe restaurante

„A fost delicios. Dacă nu ştiam, aş fi crezut că este un burger de pui ca oricare altul”, s-a declarat încântată de masa luată o clientă ce a trecut pragul restaurantului „The Chicken”. Ca să fim exacți, ea a făcut rezervare cu câteva luni în urmă pentru a fi cobai la acest restaurant, notează France 24. Fiindcă a acceptat să mănânce un burger din carne sintetică, femeia nu a plătit niciun ban, totul fiind „din partea casei”.

Și în Singapore a început să se servească friptură din carne sintetică. Este vorba despre o friptură „in vitro”, concepută din celule stem de vacă. Inventatorul, un om de ştiinţă olandez de la Universitatea Maastricht, Mark Post.

Bălegarul de vacă, marele pericol care paște omenirea

„Carnea sintetică este o modalitate prin care se poate creşte securitatea alimentară în întreaga lume, printr-un proces durabil, prietenos cu animalele şi eficient”, zice evreul Ido Savi, șeful corporației SuperMeat, care oferă hrană artificială, creată în laboratoare. Ce avantaje prezintă el? „Carnea sintetică, de laborator, face posibilă reducerea cantităţii de teren, de apă şi de multe alte resurse utilizate în creșterea animalelor. Să nu uităm că procesul de creştere intensivă a animalelor este o sursă de metan, un gaz ce contribuie la efectul de seră”. Despre siguranța sanitară și consumul de energie al acestor fabrici de carne artificială, niciun cuvânt până acum. Dar problema e bălegarul de la vacă, după cum ne îmbrobodește alde Ido Savi, Bill Gates și ceilalți… „binefăcători”.

Organizația Națiunilor Unite anunță că urmează un „boom” în industria alimentară, în sensul că producţia mondială de carne artificială va creşte cu 15% până în 2027.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.017 afisari

6 COMENTARII

  1. Sa arate cum se prepara „lichidele nutritive” , pline de hormoni si subst.sintetice…Ca sa cresti dintr o celula, o buca’ de carne…

  2. Distrugand animalele, distrug circuitul natural al substantelor in natura, producand dezastre ecologice.Nu fermele de animale polueaza, toate resturile sunt folosibile si biodegradabile, industria lor masiva polueaza !

  3. Neîncrederea lui Toma, este o atitudine sceptică a apostolului Toma, care a refuzat să creadă că Iisus a înviat și a apărut celorlalți zece apostoli, până când a putut vedea și simți rănile suferite de Isus pe cruce. Termenul Toma Necredinciosul este folosit pentru a desemna un om sceptic care refuză să creadă fără o experiență personală directă.

  4. Ordinarule de Billie Fukin` Gates nu se lasa, pana la urma se pare ca tot isi va lua un mai prelung sejur de repaos fortat in bunkrul sau din Noua Zeelanda, ca doar numai cobaii nou normali pot sa creada ca totul va continua asa la nesfarsit !! Degeaba cenzureaza astia cu presa lor presstituta din mainstream, ca lucrurile deja incep sa scape de sub control, asa ca vine ceea ce trebuie sa vina, si anume foarte multa lacrimi, sange si razboi !! Sclavetii cobai vor fi sacrificati primii, ei oricum sunt acum numai subiecte de experimente pe timp de asa-zisa pace, cand incepe distractia adevarata, cobaii astia nu vor mai fi buni la nimic, asa ca li se va opri functionarea lor, ca software-ul principal deja s-a incarcat la 1-a intepare, si anume The Software of Life, iar de la al 2-a si urmatoarele intepaturi se adauga numai Update-urile, iar astia clar nu le-au zis ce anume este in acele seruri magice minune, ca de ar stii adevarul total, ar lua-o razna toti, dar absolut toti cobaii !! 🙂 Ha ha ha, Billie Fukin` Gates va vrea tot binele din lume, dar acel bine se face cu corpul si sufletul vostru la schimb, bai cobailor mici si pufosi dusi cu pluta, direct in Iad o sa va expedieze ordinarul ala de hot pedofil american, nici Windogs-ul nu el l-a facut, el numai a furat totul de-a gata de la competitie, ca aia au fost niste fraieri, nu au stiut sa ii dea cateva capete in gura la ordinarul ala, cica actualmente filantrop, cu banii si corpul altor cobai, asta da afacere mondiala, sa folosesti milioane de cobai cu 2 picioare ca si cobai experimentali, iar aia sa nu zica nimic, asa da, bai americanule cu creier mult prea lucios la colturi, vezi sa nu pici in cap intr-o zi pe scarile din McMansion-ul tau de idiot util corupt !! 🙂

  5. Ioan Lazăr aș fi de acord cu ideea. Dar nu mai am încredere în acești super bogați-influenți care produc (doar ei știu ce), se autocertifică (prin institutele lor, cu oamenii de știință cumpărați de ei) și apoi toată mass-media din mâna lor le laudă produsele ca fiind „absolut sigure și benefice”. Iar dacă totuși oamenii se vor îmbolnăvi, tot companiile lor farmaceutice le vor sări în ajutor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger