AcasăDIVERSEAplicațiile de dating se adaptează la pandemie. Cum te ajută vaccinul anti...

Aplicațiile de dating se adaptează la pandemie. Cum te ajută vaccinul anti Covid-19 să-ți găsești perechea?

aplicatii de datingAplicațiile de dating se adaptează la pandemie. Cum te ajută vaccinul anti Covid-19 să-ți găsești perechea?

În timp ce ghidurile de sănătate publică de prevenire a infectării cu COVID-19 prezintă o provocare serioasă pentru persoanele care doresc să-și găsească jumătatea, aplicațiile de dating se reinventează în pandemie.

În martie 2020, Tinder a înregistrat cel mai mare număr de accesări într-o singură zi: 3 miliarde. Din martie până în mai 2020, OkCupid a înregistrat o creștere de 700% a utilizatorilor. În ceea ce privește Bumble, apelurile video au crescut cu 70%.

În vremurile pre-Covid, introducerea unei descrieri impresionante în profilul aplicației de întâlniri necesita creativitate, experiențe personale interesante și mult umor. Dar în aceste zile, e nevoie doar de două cuvinte – „Sunt vaccinat” – și două doze de vaccin anti Covid.

Ce scriu utilizatorii la descriere

Un nou studiu din Marea Britanie a constatat că aceste aplicații au înregistrat o creștere semnificativă a numărului de utilizatori care menționează cuvintele „vaccin” și „vaccinat” pe profilurile lor, potrivit nypost.com.

De când s-au administrat primele doze de vaccin Covid-19 în luna decembrie, numărul persoanelor care menționează cuvintele „vaccin” sau „vaccinat” în profilurile lor din aplicațiile de dating a crescut constant, potrivit New York Post.

În cazul Tinder a existat o creștere cu 258% a numărului de persoane care au menționat pe profilul lor că s-au vaccinat.

„Aproape 70% din 45.000 de respondenți au spus că se vor vaccina. Cei care au spus că vor primi serul primesc mai multe aprecieri decât cei care nu vor. Altfel spus, cine nu se vaccinează nu își găsește perechea”, a declarat un reprezentant al unei aplicații.

author avatar
Andreea Vlad
98 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger