AcasăDIVERSE250 de milioane de dolari! Cel mai scump apartament din SUA, scos...

250 de milioane de dolari! Cel mai scump apartament din SUA, scos la vânzare

Ce a păţit un dezvoltator imobiliar care ar fi construit 30 de apartamente în plus într-un bloc, la Ploieşti

Un apartament din New York a fost scos pe piață cu 250 de milioane de dolari, fiind cel mai scump din SUA în prezent. Va stabili un record dacă se va vinde la acest preț.

Proprietatea este situată în Central Park Tower din Manhattan, care este cea mai înaltă clădire rezidențială din lume.

Acest „penthouse- triplex” se întinde de la etajul 129 până la 131, are peste 17.500 de metri pătrați și o terasă de 1400 mp, a precizat dezvoltatorul imobiliar  Extell într-o postare pe Instagram.

Gary Barnett, fondatorul și președintele Extell, a subliniat că înălțimea clădirii face penthouse-ul „unic în lume”. Turnul, proiectat de arhitectul Gordon Smith,  se află pe strada 57 West 217, pe ceea ce este cunoscut sub numele de Billionaires’ Row.

Apartamentul este listat de Ryan Serhant de la firma de brokeraj Serhant. „Este o nouă paradigmă acum. Cei foarte bogați caută locuri pentru a-și diversifica activele, iar imobiliarele au devenit unul dintre cele mai populare și căutate mega-active. Nivelurile au explodat”, a declarat el pentru The Wall Street Journal.

Alături de Los Angeles, San Francisco și Miami, New York s-a numărat printre cele mai performante piețe rezidențiale din lume în prima jumătate a anului.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
756 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger